-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben şahsen ilerde sorun olacağını düşündüğüm için, üyelik aşamasına devam etmedim.
Richie09
Reklam Tanıtım Sektörü
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
btctürk e bende attım tüm bilgilerimi sıkıntısız su anda BTC alıp satıyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bu bilgiler hangi alanda kullanıyor önemli olan bu ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAZILIM / MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen bu şirketleri arayıp soran oldumu acaba bu bilgiler nasıl saklanıyor veya o şirket kimlik bilgilerini saklayacağına dair taahüt ediyormu
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Paribu onaysızda alışveriş yapılabiliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam onaysız işlem yapıldığını biliyorum küçük küçük alıyorum ancak şunu düşünmek gerek ben örneğin 300 tllik bitcoin aldım bunu desktop walleta çekerken benden 0.0005 btc aldı satın alırken ayrı komisyon aldı btcde düşünce iyice zarar yaptım ha yükselirse kar ederiz orası ayrı. Ancak bitcoinde gerçekten güzel bir kar kazanmak isteniliyorsa şuan düşükken en azından 5 10 bin tl alıp ilerde 2ye 3 e hatta 20ye katladığında kazanmak. Size basit bir hesap yapıyım.
diyelim 5000 tl yatırıcam. 0.0005 şuanki fiyattan yaklaşık 25 tl. Online cüzdanda tutmayı sağlıklı bulmuyorum. Masaüstü cüzdana çekerken benden 25 tl komisyon alıyor her bitcoin alışta ayrı ayrı işlem yaparsan her işlemden de komisyon alıyor. 500 tl hergün ayrı ayrı havale yapsan 10 kere 5 lira havale ücretinden 50 tl havale ücreti vericeksin. Her gün 500 tllik almaya kalkarsan ertesi gün yükselirse oradada zarar ediceksin.
Yani diyeceğim o ki onaysız şekilde 5000 tllik işlem yaptığında bu sana şuanki kurda bile en az 100 150 tlye mal oluyor. Btc yükseldikçe bu ödediğin para 1000 2000 tl değer edicek bu bana koyar. Tek seferde işlem yapıp zarar etmemek içinde kimlik onayı istiyor.
yarın öbür gün site kapanırsa arkalı önlü kimliğimiz tüm bilgilerimiz bu adamlarda olacak. Adamın üstüne şirket açarlar ne isterlerse yaparlar ruhun duymaz burası Türkiye. O yüzden güvenemiyorum. Tc gözüküyor ismim doğum tarihim gözüküyor neyine yetmiyor kardeşim komple bütün kimliği istiyorlar ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Açıkçası Paribu'ya henüz kimlikli işlem yapmadım ama Koinim ve BTCTurk'de yaptım. Yaparken çekinsem de dediğiniz gibi ufak miktarlarda bir süre sonra çok pahalıya patlıyor. Artık her hafta mutlaka E devletten üzerime bir şey var mı bakıyorum. :D
Atarken ben Seri numarasını PS ile silip atmıştım onaylamışlardı ya fark etmediler ya da bilmiyorum gereksiz gördüler.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
valla normalde güvenebilirdim ama geçen gün btc paribuda 50 bin tlye dayandığında siteyi kitlediler millet satım yapamasın diye ondan sonra ne olacaksa olsun her şeyi kaybetmekten iyidir dedim çektim masaüstü cüzdana ha zarar edermiyim ederim ama uzun vadede o zarar illaki kapanır karda ederim babamın oğlu olsa çıkarıp cüzdanın arkalı önlü tüm bilgiler açık paylaşmam bakıyorum paribuya herkes onaylatmış 300 bin tllik işlemler dönüyor nasıl bu kadar umursamaz oluyor insanlar anlamıyorum sırf o fotoğraf kullanılarak tüm sosyal medya hesapları hacklenebilir onun haricinde o bilgiler kullanılarak banka hesaplarıda hacklenebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kimliğin direk fotoğrafını istemesi gerçekten saçma
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!