hocam onaysız işlem yapıldığını biliyorum küçük küçük alıyorum ancak şunu düşünmek gerek ben örneğin 300 tllik bitcoin aldım bunu desktop walleta çekerken benden 0.0005 btc aldı satın alırken ayrı komisyon aldı btcde düşünce iyice zarar yaptım ha yükselirse kar ederiz orası ayrı. Ancak bitcoinde gerçekten güzel bir kar kazanmak isteniliyorsa şuan düşükken en azından 5 10 bin tl alıp ilerde 2ye 3 e hatta 20ye katladığında kazanmak. Size basit bir hesap yapıyım.

diyelim 5000 tl yatırıcam. 0.0005 şuanki fiyattan yaklaşık 25 tl. Online cüzdanda tutmayı sağlıklı bulmuyorum. Masaüstü cüzdana çekerken benden 25 tl komisyon alıyor her bitcoin alışta ayrı ayrı işlem yaparsan her işlemden de komisyon alıyor. 500 tl hergün ayrı ayrı havale yapsan 10 kere 5 lira havale ücretinden 50 tl havale ücreti vericeksin. Her gün 500 tllik almaya kalkarsan ertesi gün yükselirse oradada zarar ediceksin.

Yani diyeceğim o ki onaysız şekilde 5000 tllik işlem yaptığında bu sana şuanki kurda bile en az 100 150 tlye mal oluyor. Btc yükseldikçe bu ödediğin para 1000 2000 tl değer edicek bu bana koyar. Tek seferde işlem yapıp zarar etmemek içinde kimlik onayı istiyor.

yarın öbür gün site kapanırsa arkalı önlü kimliğimiz tüm bilgilerimiz bu adamlarda olacak. Adamın üstüne şirket açarlar ne isterlerse yaparlar ruhun duymaz burası Türkiye. O yüzden güvenemiyorum. Tc gözüküyor ismim doğum tarihim gözüküyor neyine yetmiyor kardeşim komple bütün kimliği istiyorlar ..