the adlı üyeden alıntı

Hocam maalesef türkiyede kimse reklama sıcak bakmıyor. benimde oranlar çok düşük. reklama tıkladım 1 kere hocam başarılar :)

arkadaş reklama tıkladıkdan sonra tık başı nekadar verdı yazabılırmısınız?
ayrıca bır sıtede kullnıcı nekdar kalırsa daha sonra reklama tıkalrsa tık başı komısyon okadar artar c-p konu olan sıtleerımde 100 tl cıvarı bbg olmasına rağmen maksımum tık başı maksımum 0.64 kuruş anca kazandırdı sorun adsense veya kullanıcıda deyıl bende bunu bende bılıyorum.
Mesela yuksek tbm lı bır konuda ozgun şekılde 1000 kelıme resımlerle desteklenmış bır makale yazsaydım ve tıklama alsaydımaynı konudan belkıde 10 katı daha fazla kazancım olacakdı sorumlusu benm bılıyorum c-pdende vazgeçemıyorum sız sz olun bır konuda yuksek tbm yede çok takılmayın atıyorum tbm sı yuksekdır ancak hıt azdır ve o hıtı sıze gelmedne once reklam veya sıralamada onde olacak kışıler alacakdır bu yuzdende kaybedersınız ve moralınız bozulur ılgı alanınıza yonelık ozgun çalışma yapın para odaklı deyılde ınsanlar sıtemede ne bekler gıırp hemen çıkmaması ıçın neler yaparım dıye duşunun
iyi forumlar