Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Hocam yurtdışı için bazı imkanlar vardı yani olur gibi dedim imkandan kastım maddi destek, fakat olmayınca mecbur Türk ünilerine kaldim gibi bir sey oldu. Yoksa beni taniyan herkes kendini burda harcama diyor, ben yurtdisinda cok iyi bir egitim alır, projeler gelistiririm ileride yine ülkeye faydam olur. Yani bu sistem ve bu vizyonsuzlukla bu ülkeden bir beklentim yok en azından önümüzdeki 10 15 sene boyunca. Ayrıca hocam yaşı yuvarlıyorum 19 yaşim yani 1 sene kayip var ki ben bunu kayip olarak görmuyorum. Bir universitelinin 5 10 katı daha fazla donanima sahibim su an. Hemen hemen her konuda fikir sahibiyim. Vizyon genişlettim, ilgi alanlarimi ve yeteneklerimi genislettim.Tek sorun hala kendimi %100 neye adapte edebilirim onda karar kılamiyorum. Uzaya evrenin ötesine merakın var lakin ayni zamanda robotlara da merakim var, ya da mesela teoriler üretiyorum, bilim felsefesine de merakliyim, veya var olan teoriler uzerinde düşünüyorum. Kendimi asla su an günumuzdeki mucit veya dehalardan alçak görmüyorum, su an ki halimle üstün de görmüyorum. Lakin üstün olabilmek için sürekli çalışıyorum. Sadece dünyaca iyi işler yapan birinin hep yabancılardan çikmayacagini iyi bir egitim alarak vizyon ve donanim genişleterek, bu ülkeden de birinin bu işleri yapabilecegine inaniyor ve düşünüyorum.
Vampir gibiyim yani herhangi bir konuda bilgili kim varsa ondaki tüm bilgileri ogrenene kadar peşini birakmiyorum. Hepsini ust uste koyunca güzel şeyler ortaya cıkiyor. Yaşim itibariyle daha cok zamanim ve öğrenecek çok şeyim var sadece gerekli fırsatları yakalamayı ve dogru bir meslek secmeyi hedefliyorum. Meslek ve alan konusunda cok kararsizim