Merhaba,
Kurban bayramında karnımda oluşan yara sebebiyle boxer ve pantalonu 2 taraflı kemiklerin altına kadar çektim. O günden beri bu şekilde dolaşıyorum.
Kurban bayramından 2-3 gün sonra ağrı başladı kabızlık, ishal vs. ayrı veya aynı anda olmak üzere bir süre devam etti. Ama bunun nedeninin salgın olduğunu düşünüyorum. Çünkü salgın olduğu söyleniyordu anneannem falan da aynı şikayetleri yaşamıştı fakat onun ki kısa sürmüştü.
Ağrılarım sol ve sağda biraz şiddetliydi. Burada gastroenteroloji olmadığı için genel cerrahiye gittim eliyle kontrol etti ameliyatlık bir sorun olmadığını bağırsak enfeksiyonu olabileceğini il hastanesine gidip gastroenterolojiye görünmemi söyledi.
Ben de uğraşmaktansa biraz bekleyip kendiliğinden geçmesini istedim. Ağrı sadece solda devam etmeye başlayınca farklı aralıklarla 3 defa gastroenteroloji için il hastanesine gittim ama ya yoktu ya da 20 kişiden fazlasına bakmıyor diye sıra alamadım.
3-4 gün sonra tam 3 ay olacak bu ağrı şikayetimin sürmesi. Başta ağrı her 2 taraftaydı salgın kaynaklı enfeksiyonun geçtiğini düşünüyorum çünkü şu an sadece sol bölgede ağrı var.
Ağrının sebebi boxer ve pantlaonun bulunduğu konum olabilir mi? Boxer lastikli olduğu için sıktığını vs. düşünüyorum pijama eşofman vs. olsa da ağrı devam ediyor.
Bölgedeki kasların ağrıdığını düşünüyordum ama karın gurultusu ve gaz vs. de var. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor? Daha önce yaşadınız mı böyle bir şey?