Şimdi sizin konuya baktığınız alan Adsense odaklı siteler. Atıyorum Nakliye sektöründe bir seocu nasıl para kazanabilir ki? Seo bilgisi var diye nakliye şirketi mi kuracak? :) Tekerlek buldum bir de araba bulayım gibi bir şey bu. Zaten yemek tarifi sitesi için seo desteği kimse almaz yada çok nadir alır. Adsense odaklı yemek sitesi açanlar ya seocu yada az çok bu işi bilen kişilerdir.
Benim bir Oto Ekspertiz şirketim var, seo öğrenmekle zaman harcamak istemiyorum. Çünkü uzun bir süreç. Seo uzmanı da seo biliyorum bi Oto Ekspertiz şirketi açayım demez. Karşılıklı sözleşme yapılır ve işe başlanır.
Umarım anlatabilmişidir. :)
Benim bir Oto Ekspertiz şirketim var, seo öğrenmekle zaman harcamak istemiyorum. Çünkü uzun bir süreç. Seo uzmanı da seo biliyorum bi Oto Ekspertiz şirketi açayım demez. Karşılıklı sözleşme yapılır ve işe başlanır.
Umarım anlatabilmişidir. :)
Hocam yanlis dusunuyorsunuz benim soyledigim sey su ben diyorum ki seocular madem bu isi biliyorlar neden dunyanin en unlu firmalarinin basinda seocular yok bu ornegime laf soyleyen olacaktir o yuzden soyle dusunuyorum ben diyelim ki elimde a.com sitesi var ben bu siteyi seocuya giderek gelistir diyorum.
Seocunun elinde a2.com var adam kendi sitesini ilk siraya cikaramazken nasil senin siteni cikaracak eger cikarmis olsaydi rakip olur ve ayni rekabette isi almazdi kanaatindeyim
Konu dallaniyor anlamsiz yazilar yaziliyor kapanmasi icin rapor edecegim iyi gunler