-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlamadan girip bir kaç soru sorarak bana yardımcı ve destek olabilirsiniz. İlk sayfayı dolduramadık daha :))
agrisinaiyigelen.com olarak sürekli güncellediğimiz içeriklerimizden bugüne kadar binlerce okurumuz yararlandı. Okurlarımızın ihtiyaçlarını tespit edip, yaptığımız analizlerle ve araştırmalarımızla sürekli nokta atışı çözüm önerileri sunduğumuz
agrisinaiyigelen.com projesini artık bir üst seviyeye taşıma kararı aldık. Bunun için Q2A scriptini kullanarak bu soru-cevap platformunu oluşturduk. Buradaki amacımız, okurlarımızın birbirlerinden haberdar olması ve rahatsızlıklarına daha kolay çözüm yolları bulmasını sağlamaktır. Aynı rahatsızlıkları yaşayan kişilerle, bilgi alışverişini sağlamak ve yeni çözüm yolları türetmek için oluşturduğumuz bu platformda üye olmadan dahi sorularınızı sorabileceksiniz. Birlikte çıktığımız bu yolda çok badire atlattık. Ancak yılmadık ve usanmadık.
2016'da yayın hayatına giren agrisinaiyigelen.com kısa zamanda çok iyi yerlere geldi. Aştığımız engelleri göz önünde bulundurunca katettiğimiz yolun çokta kolay olmadığını görüyoruz. Bunun üzerine oluşturduğumuz soru-cevap platformumuzla, daha da çok yol katetmeyi hedeflediğimiz projemizde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.
Agrisinaiyigelen.com Soru Cevap Platformu
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günceldir.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba;
Soru cevap siteleri pek popüler değil gibi geliyor bana emek var inşallah kazanırsın.
iyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
baates adlı üyeden alıntı
merhaba;
Soru cevap siteleri pek popüler değil gibi geliyor bana emek var inşallah kazanırsın.
iyi çalışmalar.
İnşallah hocam bakalım. Şuanlık fena değil gibi gidiyor ama haklısınız soru cevap sitelerinin sonu güm oluyor. Ben kendi okurlarım için oluşturdum burayı. Umarım tutacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-