Hocam Merhaba,
Öncelikle projeniz hayırlı uğurlu olsun. Maalesefki sitemizde sadece yorum yapmak adına konuya girip olumsuz ve futursuzca yorum yapanlar var, bunları hiç kafanıza takmamanızı öneririm.
Scripti daha önce bende sitenizde görmüştüm, geliştirildiği zaman güzel bir proje olacağını düşünüyorum. Proje tamamlandığında oyunda harcamak üzere 1.000 TL'lik kodumu isterim :) ;)
Öncelikle projeniz hayırlı uğurlu olsun. Maalesefki sitemizde sadece yorum yapmak adına konuya girip olumsuz ve futursuzca yorum yapanlar var, bunları hiç kafanıza takmamanızı öneririm.
Scripti daha önce bende sitenizde görmüştüm, geliştirildiği zaman güzel bir proje olacağını düşünüyorum. Proje tamamlandığında oyunda harcamak üzere 1.000 TL'lik kodumu isterim :) ;)
Teşekkür ederim.Destek için teşekkürler.Daha önce sitemizde olan script malesef bununla alakası olmayan rusların eline geçmiş bir script.Bu script o şekilde değil.Geliştirilmiş ve geliştirilmeye açık.Onun üzerinde de çalışma yapacağız.Proje aslında tamamlamak üzere ancak çeviri son 15 gündür ilerleyemedi tabii bunda benim ve diğer arkadaşların etkisi var çünkü ilgilenemedik.Ama bu ay artık çeviri işini %75'den %100'e çıkartırız diye düşünüyorum.Daha sonra bir kaç eksik gidermeden sonra beta olarak açacağız.Tamam bu da size sözüm olsun o halde.1000 TLlik coins yüklemesi yapacağız hesabınıza:)