Sozen
Bilmediğini Bil Öğren
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Daha önce hesaplamasını yapmıştım'da
Aylık net 1 makine için gelen fatura 350 TL , Aylık net kazanç 1500 TL idi, Bundan 4 5 ay önce hesaplamıştım.
Şuanda ise ortalama net kazanç aylık 2000 TL üstü olur, 1 makine için , Tabi 7/24 30 gün boyunca açık kaldığını hesapladım.
Saygılarımla.
NOT: Yanılıyor'da olabilirim kusura bakmayın. Yanlış yönlendirme yapmayalım yine'de.
EUROSUNUCU BİLİŞİM LTD.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sözen peki hocam isinma ve yanma problemi ne olucak ?
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu tarz cihazlar hiçbir işe yaramaz. Isınırlar, fazla elektrik tüketirler ve yanarlar. ASIC makineler alıp sıvı soğutma yaparsanız her türlü kâra geçersiniz ve yanmaz. S9 öneririm fiyat/performans olarak en iyisidir. Aylık 600 dolar kazandırır, 140 dolar elektrik masrafı olur. bu şekilde 5 tane cihaz alıp düzgünce soğutma sistemini yaparsanız 6 ayda masrafını çıkardıktan sonra tamamen size çalışır. ama biraz masraflı. bu cihazların tanesi şuan 20 bin tl civarlarında. aslında 1 tane bile alsanız yeterli. btc bu hızla yükselmeye devam ederse kısa zamanda çok kâr yaparsınız.
Ya da hiç böyle şeylerle uğraşmayıp sözleşme imzalayarak bulut mining işine girebilirsiniz. Hem daha ucuz hem daha güvenli.
1 kişi bu mesajı beğendi.