1.Tanitim yazilari alin, guncel tutulan bloglardaki kitleyi boylelikle blogunuza cekebilirsiniz.

2.Sayfanizi takip edenlere ufak cekilis hediyeleri verin.

3.kendi rakip sitenizi olusturun , makale satin alin 100 120 adet, gunde 1 ,2 otomatik paylasima birakin sonra oradan ana siteye hit cekin.

4.sosyal medya hesaplariniza begeni ve takipci satin alin, takipci sayisi yuksek sayfa- profillerin takip edilme olasiligi daha yuksektir.

5.Fenomen hesaplardan ucret karsiligi guvendiginiz iceriklerin paylasimini yaptirin.

6.Sevilen bloglarda tavsiye blog onerileri listesine kendinizi dahil ettirin ufak bir ucrete mukabil.

7.Blogunuzun tanitim filmi veya viral icerik videosu olusturtun isin ehli kisilere ki forumumuzda fazlasiyla uzman var video konusunda.

8.Logo - kurumsal kimlik tasarimi yaptirin dev butceye gerek yok, baslangic icin ufak bir butce yeterli.

9.Sitenizin guvenligi, hizi , optimizasyonu ve seo icin danismanlik hizmeti alin.

Bunlar ufak butcelerle ilk etapta siten icin yapacagin yatirimlardir dostum.Ben bunlari uyguladim baslangic asamasinda 3 aya yayarak 1000 tl ye yakin para harcadim.Suan 1 seneye yaklasiyor yasimiz ve sosyal medyada, hit bakimindan gunde 5k 7k arasinda bi kitlem olustu.Adsense ve tanitim yazilarindan aylik 600 1k arasi gelirimiz var sukurler olsun.

Yolun acik olsun, blog duygulari disa vurmanin paylasmanin esitlik ve ozgurlugun en guzel halidir.