-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Merhaba arkadaşlar.Yeni bir web sitesi açtım.Prensip olarak 2 günde bir özgün makale yayınlıyorum.Makale sayısını arttırmak isterdim ama günde 1 yaparsam zinciri kırmaktan korkuyorum.Site daha çok yeni ve site içi SEO işlerini hallettim sayılır.Site dışı SEO için de çok erken.Daha adam akıllı ziyaretçim yokken gidip backlink almanın bir manası yok bence.Sonuçta yapay backlink dediğimiz şeyde Google gözünden bakınca etik bir davranış değil.
Şimdi bunları kenara alınca sitemle uğraşacak birşey bulamıyorum.Yani çalışmak istiyorum , saatlerce sitemi geliştirmek için birşeyler yapmak istiyorum ama yapacak birşey bulamıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
zamanınız çoksa paravan sitelere yatırım yapın şimdilik 5-10 tane paravan site oluştursanız ilerde sitenizle ilişkilendirdiğinizde direk sitenize etki eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İçerik sayınızı günde 2/3 e çıkarmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun vadeli kazanç için sosyal medya da siteniz için hesaplar açın. Bol bol paylaşım yapın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
1.Tanitim yazilari alin, guncel tutulan bloglardaki kitleyi boylelikle blogunuza cekebilirsiniz.
2.Sayfanizi takip edenlere ufak cekilis hediyeleri verin.
3.kendi rakip sitenizi olusturun , makale satin alin 100 120 adet, gunde 1 ,2 otomatik paylasima birakin sonra oradan ana siteye hit cekin.
4.sosyal medya hesaplariniza begeni ve takipci satin alin, takipci sayisi yuksek sayfa- profillerin takip edilme olasiligi daha yuksektir.
5.Fenomen hesaplardan ucret karsiligi guvendiginiz iceriklerin paylasimini yaptirin.
6.Sevilen bloglarda tavsiye blog onerileri listesine kendinizi dahil ettirin ufak bir ucrete mukabil.
7.Blogunuzun tanitim filmi veya viral icerik videosu olusturtun isin ehli kisilere ki forumumuzda fazlasiyla uzman var video konusunda.
8.Logo - kurumsal kimlik tasarimi yaptirin dev butceye gerek yok, baslangic icin ufak bir butce yeterli.
9.Sitenizin guvenligi, hizi , optimizasyonu ve seo icin danismanlik hizmeti alin.
Bunlar ufak butcelerle ilk etapta siten icin yapacagin yatirimlardir dostum.Ben bunlari uyguladim baslangic asamasinda 3 aya yayarak 1000 tl ye yakin para harcadim.Suan 1 seneye yaklasiyor yasimiz ve sosyal medyada, hit bakimindan gunde 5k 7k arasinda bi kitlem olustu.Adsense ve tanitim yazilarindan aylik 600 1k arasi gelirimiz var sukurler olsun.
Yolun acik olsun, blog duygulari disa vurmanin paylasmanin esitlik ve ozgurlugun en guzel halidir.
5 kişi bu mesajı beğendi.