mehmetmasa

1 -Backlink analizini nereden yapıyorsunuz?
2- Anti seo kontrolünü nereden yapıyorsunuz?
3- Gov/Edu profil ve yorum backlink ile ilgileniyormusunuz? İlgileniyorsanız sitelerinizi neye göre seçiyorsunuz?
4- Whois backlink hakkında ne düşünüyorsunuz?
5- Seo konularında herkes 100'lerce blog tanıtmı vs yazıyor sitemize yararı mı olur zararı mı ?
6- Son olarak rakip analizi yaparken kullandığınız siteler neler?

Soruların için teşekkür ederim hepsini sıraladım hepside birbirinden detaylı konular fakat üstünde şöyle bi geçelim beraber..

1- Ahrefs - MajesticSEO - MOZ araçlarını kullanıyorum
2- Yukarıdaki araçlar - google analytics - search console ( önemli olan sitene yaptıklarını bilmendir bu araçlar sana yeteri kadar bilgi verecektir önemli olan yorumlamak bunu unutma )
3- Gov/Edu Backlinkler herkesin bildiği üzere birçok yerde yasal değildir yani illegal şekilde yapılmaktadır fakat bu sitelerin herkese açık olan kısımları bulunmaktadır buradalarda yapılan çalışmalar legallik olarak hiçbir zararı yoktur. eve ilgileniyorum birçok manüple çalışmamda kullandım kullanıyorumda. seçtiğim siteler DA-PA değerleri yüksek olan index sayısı fazla olan ağırlıklı olarak türkçe ve global büyük siteler olmakla beraber dışarıya verilen link sayısını değerlendirmekteyim.
5- SEO tabanında blog tanıtımına dayansa da her siteden tanıtım alınmaz öncelikle sektörleriniz biribirine yakın olması gerekiyor güncelliği fazla olması gerekiyor tabiki kaç adet tanıtım yazısı yayınlamış onada bakmak gerekiyor.
6- Bunu çok farklı şekillerde yapıyorum orası bana kalsın :)