fyzyc İOTA kendim aldımmı, evet aldım. Adam gibi saklıyacak bir cüzdan olmamasına rağmen İOTA'm var. Ne yapacağım, minimum 5 yıl tutacağım. Bir çılgınlık akımına kapıldı gidiyor, resmen delilik rölü sergiliyor nereye kadar artış devam edicek bilmiyorum ivme çok yukarda kırılma yaşıyacak, bu fiyattan tekrar alırmıydım uzun vade düşünüyorsam hayır kısa vade düşünüyor olsaydım düşmesini beklerdim, 5 $ altına düşerse ne güzel bir sürü alır kenara atarım. İleride bir etherium olurmu neden olmasın teknolojisi sağlam desteği çok, Gerçekçi olan yönümün düşüncesi scam sitelere bile verdiği reklam yüzünden tehlikeli olduğunu düşünüyorum. İOTA almak büyük risk çok hızlı girdi piyasaya çok hızlı yükseldi. 14 Milyar $ İOTA var piyasada silkeleme projesi olabilir.
Şahsi düşüncem altcoinlerde al-sat totalde hep zarar, alıp bekletmek karlı olabilir ama dün 1000$ yatırıp 0.1 BTC alıyorsam al-sat ile 0.05 BTC'ye düşürüp 2000 $ ye çıkardıysam 0.1 BTC değeri 5000$ olduysa nerede karım, ben ne yapdım. Onca emeğe yazık oluyor.
Özetle ; İOTA 6 $'a gidiyor. Herkes çok korkuyor ama çaresiz bir şekilde alıyor. Uzun vadeli yatırım için İOTA biçilmiş kaftan.
Uzun vadede kazandıracak en sağlam 5 Alt Coin : İOTA, RİPPLE, ETHER, DASH, LİTECOİN
Kazandırmayada bilir yatırım tavsiyesi değildir. Görüşümü paylaşıyorum.