DesignTr adlı üyeden alıntı

MissBlogger Şöyle bir şeyde yapılabilir, etheriumda çok yükseldi adeta zirve yaşadı 470$, 415$ lara düşdü tekrar çıktı. Gene düşebilir hacim toplaması gerek biraz gelecek var ama ağır işliyor. Teknolojisi kaliteli, geliştiricisi azimli. Zarar etmezsiniz ama parçalı alım yaparak zararınızı azaltabilirsiniz. Şuan düşüş olduğunu görüyorsunuz kendinize limit belirleyin $430'a düşdüğünde 250TL lik alın dahada düşerse 410$ 250 daha alın baktınız dahada düşücek bekleyin 360$ bidaha alın 300$ 250TL daha alın bu şekilde 300 den 400 e çıktığında zararı ilk zararınızı kapamış olursunuz; 500$ üstüne çıktığında kardasınız. Ama bu dediklerim çok iyi piyasa takibi ve bilgisi istiyor. Bu piyasada büyük paralar ile oynuyan herkes bu kuralları uygulamaz ise batar. 500$'den almış olsanız bile unutun o parayı 1 yıl bekletin kar ediceksiniz.


Piyasayı çok iyi bilmiyorum buradan, ekşiden, sosyal medyadan kendimce takip etmeye çalışıyorum. Yine de parça şeklinde alım yapmak mantıklı, o şekilde ilerleyeceğim.

BarisSaritas adlı üyeden alıntı

bitcıin bugün şaha kalktığından o düşüyor. Rahat ol sen. Bitcoin'deki babalar satışlarını yaptıktan sonra bitcoin düşüşe, ethereum çıkışa başlar. Ters orantılı al/sat yapabilirsin aslında. Baktın Bitcoin şahlanıyor hemen al, baktın düşmeye başladı az bekle ethereum şahlanır sat. :)


Pratik bir mantıkmış takip - yatırım için :-)