dumanyak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Evet arkadaşlar. O kadar çaba uğraş vs. den sonra onayımı almış bulunmaktayım :)
İşim sebebi ile elimde 15 tane site vardı. Dedim 1 siteyle nasıl olsa 3 başvuru yapılabiliyor. İllaki birinde tutacaktı :). 2. sitede ilk başvuruda tuttu :) Çok sevinçliyim. Hele o ilk heyecandan koyduğum taşan reklamı görünce olan sevincim anlatamam yani :D
Bu bana kandilin hediyesi gibi oldu galiba. Ama bi mail atmamışlar varya ona üzüldüm :o
Neyse inş isteyen herkes alabilir demek kalıyor. Bu arada adsense uzmanı bir abim sayesinde almış bulunmaktayım.
Not: Biliyorum Pm yağmuruna tutacaksınız ama ben yine buraya yazmak istedim.
Yaptıklarım: Özgün Makale Yazmak , Özgün Makale Yazmak , Özgün Makale Yazmak , Özgün Makale Yazmak...
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hayırlı olsun :) bende hatırlıyorum ilk adsense hesabımı aldığım zamanları. Reklamlar çıktıkça mest oluyordum. Ama şu an bir önemi yok. Bundan sonra adsense kazançlarını ölçeceksin her gün. Ödemenin 100 dolar üstüne olduğunu biliyorsundur. Günlerce 100 dolar bakiyen olmasını bekleyeceksin. İşin başındasın. Çok zor günler bekliyor :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
özel sektör
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı olsun kardeş. Bende geçen gün anca alabildim ama şans eser 10 kere rededdiler. 11 ncide kabul ettiler site aynı site:) zaten önemli olan 100 doları bulabilmek. En önemlisi ban yememmek haliyle:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense kolay kolay ban atmıyor merak etmeyin. yeterkı sabit kurallara uyun
GencFoby
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun adsense beni hemen onaylamıştı ama seni baya zorlamış..