-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alan adı alırken bir yanlışlık oldu ve daha önce ödemeye kaydettiğim için kendi adımla olan domaini aldım(Bir an dikkatsizlik).
Site;
www.ilkerertugrul.com
Günlük olarak içerikler giriyoruz.Alan adıyla örtüşmüyor site zaten belirttim nedenini.Alan adını değiştirebilirim.
Google adsense yeni aldım site daha yeni kurulu abartmıyorum 1 haftaya google adsense aldım.
Sitemi incelemenizi ve görüşlerinizi,önerilerinizi hele ki yorumlarınızı bekliyorum.
Geliştirmem gereken bir şeyler varsa lütfen belirtiniz.
Python'dan vazgeçemiyor...
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aga ben siteme temasıdır eklentisidir derken 150 dolar civarı para harcadım makale satın aldım. Kendimde makale girdim. Adsense kabul etmedi. Nedir bu işin püf noktası ya?.
Siten güzel bu arada gözümü yormadı. Yalnız resim seçimlerini biraz daha dikkatli yaparsan daha güzel olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tantüni adlı üyeden alıntı
Aga ben siteme temasıdır eklentisidir derken 150 dolar civarı para harcadım makale satın aldım. Kendimde makale girdim. Adsense kabul etmedi. Nedir bu işin püf noktası ya?.
Siten güzel bu arada gözümü yormadı. Yalnız resim seçimlerini biraz daha dikkatli yaparsan daha güzel olur.
Önerin için teşşekürler.Adsense için püf nokta valla bende hiç tahmin etmiyordum.2ay sonra başvururm derken yerimde duramadım başvurdum.Kabul edildiğinde de çok şaşırdım.Şimdi de reklam sayım arttırılmış.Alan adının bir etkisi olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel benim hoşuma gitti
WwW.iRcde.net İrc'de olan herşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logo ve temayı değiştirmeni tavsiye ederim. Site girdim ve hemen çıktım reklamlar gözümü yordu.
Çanakkale
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam site güzel ama dediğin gibi alan adını acilen değiştir. Konularla bir bütünleşme yok ikinci gördüğüm hatada anasayfayı çok reklama boğmuşsun biraz azalt bence onun haricinde beğendim
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siteniz çeşitli kategorilerde olmuş, her türlü kullanıcıyı çekebilecek bir yapıya sahip. Site sade, takip edilmesi kolay. Ben genel anlamda beğendim, güncel tutulduğu takdir de ilgi göreceğini düşünüyorum. Ayrıca sitede belirttiğiniz adrese mail attım. Cevap verirseniz sevinirim.:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cevizagaci adlı üyeden alıntı
Siteniz çeşitli kategorilerde olmuş, her türlü kullanıcıyı çekebilecek bir yapıya sahip. Site sade, takip edilmesi kolay. Ben genel anlamda beğendim, güncel tutulduğu takdir de ilgi göreceğini düşünüyorum. Ayrıca sitede belirttiğiniz adrese mail attım. Cevap verirseniz sevinirim.:)
duzur85 adlı üyeden alıntı
hocam site güzel ama dediğin gibi alan adını acilen değiştir. Konularla bir bütünleşme yok ikinci gördüğüm hatada anasayfayı çok reklama boğmuşsun biraz azalt bence onun haricinde beğendim
aynen haklısın ana sayfada reklamları azaltmam gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cevizagaci adlı üyeden alıntı
cevap vereceğim en kısa sürede mail için teşekkürler