yeniuser borsalar hakkında detaylı incelemeyi yapamadım ama duyumuma göre kredili satış yapılacakmış yani olmayan paranız ile Bitcoin alabileceksiniz. Bu şekilde bir şey varsa fiyatı olumsuz etkileme ihtimalide var. En azından 14.500 $ altına kırsaydı bugün 13.000$ altına düşecekti fiyat gene olmadı, hiç bir olumsuz öngörüyü kaldırmayan bir BİTCOİN var şuan. Şahsen dün yabancı borsalar ile türk borsaları arasında en az 6.000 TL en çok 9.000 TL fiyat farkı vardı bu beni galeyana getirdi bir miktar satış yaptım ve tekrar 68-69.000TL seviyelerinden girmem beklediğim rakam 60.000TL altı düşmezse bile almıyacağım kısa vadede iyi artış yakalayabileceğim rakamdan gireceğim gene kaçırdığım fiyat için üzülmüyeceğim çünkü şuan risk oranı çok yüksek.

Bu fiyatlardan bitcoin alırken bir kere değil 3 kere 5 kere 50 kere değerlendirin, borç para ile bu işe girmeyin, 2 ay sonra paranız lazımsa gene girmeyin.

Doğru zamanı kollamak gerek Örn; 100.000TL den girerim ama 5 gün içinde 125.000 TL olursa %25 karımı alır çıkarım.