Backlinkcigeldi
harunergenc
öncelikle kolay gelsin bende bir kargo firmasında çalışıyorum bahsettiğiniz olay ile günde onlarca kişiyle karşılaşıyoruz vazgeçtim almıyacam almak istemiyorum gibi sorunlar çıkmakta. aksine konuyu okurken ;
+ ''ama kargo araçta ek ücret istediler'' derken kargo firması mı ek ücret istedi bunu yapma hakları yok
+ '' Onay verdiğiniz bir alışverişi almıyorsanız kargo ücretini ödemeniz mecburidir.'' böyle bir kural da yok kargoyu alırsın ödemesi varsa ( kargo bedeli ürün değil ) yaparsın alırsın ödemesi olduğu için kabul etmeye bilirsin ücretinden dolayı bu kargo şubeye döner gönderen firma aranır bakın kargoyu ödemeden dolayı kabul etmiyorlar ne yapalım geri gönderelim mi ödemesini yapacak mısınız diye sorulur bu gönderenin cevabına karşılık kargo bedelsiz olarak teslimatı yapılır yada kargo gönderene geri getirilir ve kargo bedeli tahsil edilir böyle olduğu içinde gönderen her turlu o parayı ödeyeceği için bedelini ödeyeceğini söyler kargo teslim edilir.
+attığınız resim sadece o firma için geçerli olabilir adam kendine göre kural kanun belirlemiş olabilir
tabi bunun böyle olması sizi haklı çıkarmıyor satın alacagınız ürün bedeli zaten sitede belirtiyor bütçenize göre sipariş edersiniz ve paranızın yetmemesi sizi haklı duruma sokmaz