Ben web site sahibi olanların %69'undan bahsediyorum.Yoksa banane köydeki çobandan.Hey Allahım konu host meselesıydi içinden çıkamayınca vergi kaçakçılığına döndü.Google adsense veya google adwords kullanarak 10 kişilik aile geçindirebilirsin.Azıcık google üzerinden satış ve pazarlamayı araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.

ICQ ve MSN Kıyaslama tamamen fiyasko :/ ICQ geçilebilir bir program ahım şahım birşeyi yok.ICQ'nun yaptığı birçok özelliği Messenger yapabilir yapmadımı? Peki esas konumuz olan Google'a dönelim. Google mühendislerinin yazdığı botu Bing yazabilecek mi? kaç yıldır yayındalar,Google'ı geçmeye çalışıyorlar bunu nasıl yapacaklar cılız botlarla mı?

Google devrilme laflarını biz çok duyduk.Yahoo arama motoru açılınca aynısı söylendi.Şimdi Yahoo'ya ne oldu? kuruluş,parlayış,yıkılış.Yani bing google'ı geçecekmi?

Ayrıca senin bahsettiğin olay bilgisayar programcılığı,benim bahsettiğimde Web programcılığı.Elma ile armudu kıyaslıyorsun bana.

Günümüzde bilgisayar kullanıyorum diyen insanların çoğu sadece MSN'ye Facebook'a girip çıkmasını biliyor.Tabikide MSN Gelişecek.

Günümüzde kaç kişi bing'den arama yapıyor? veya aradığı sonuca varabiliyor.

Dediğim gibi google yıkılır host piyasası ölür.