bilimokur adlı üyeden alıntı
Tahminimce temaya belli bir sayının üstünde ana sayfa tasarımı eklemeniz gerekiyor. Bunun dışında farklı demo import seçenekleri de isteyebilirler. Bir de demo import seçeneği var mı? Aklıma gelenler bunlar.
Kısaca themeforest üzerinde satılanlarda olup ta sizinkinde olmayan neler var. Onları bi karşılaştırın.
Teşekkürler tavsiyeler için hocam, anasayfa bileşen olarak oluşturulduğu için widgets kısmından istediğiniz eklentiyi kullanıp farklı tarzlar elde edebiliyorsunuz zaten, bunu demo sitede farklı anasayfa stili olarak menüde sunmadım ama bunu da anlayacak kadar bilgileri vardır diye umuyorum. Demo içeriklerimde kullandığım resimler telif hakkına sebebiyet verebilir diye xml olarak bir demo içerik sunmadım ama tema zaten blog&magazin türünde olduğu için kurulunca şak diye var olan postların üzerine güzelce oturuyordu.
Daha önce tema kabul ettirmiş bir arkadaşım temanın içerisinde visual composer gibi farklı ücretli eklentileri kurup onların da satışına olanak sağlarsan temayla beraber rahatlıkla onay alıyorsun dedi. Kendisi Amerika`da 3 sene Themeforest`e tema yapan bir ajansta çalışmış birisi. Bense tam tersine kullanıcılar hiçbir eklentiye bağımlı kalmasın diye gerekli tüm alanların kodlarını bile fonksiyon dosyasına yazdım, sağlık olsun :)
Hocam sabırlı oldukda insan yerine koyulmadık bence, 1 ay inceleme sürecinden geçiyorsa adam akıllı açıklayıcı bir cevap yazıp kusurlarımı düzeltip geri göndermeme olanak tanımaları lazımdı. Ben tavırlarını beğenmedim, piyasada tekel olmuş adamlar keşke bunlara bir alternatif çıksa artık.