lostyazilim
tr.link

Themeforest Onay Süresi

33 Mesajlar 5.216 Okunma
acebozum
tr.link

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

SosyalVagon adlı üyeden alıntı

Bu haliyle çok hoşuma gitti. Onaylandığı zaman bana link olarak gönderebilir misiniz acaba?
Satın almak isterim.

Teşekkürler hocam, yayınlandığı gibi özel mesaj atacağım inşallah, beğendiğinize sevindim :)

nrtszr adlı üyeden alıntı

temanız güzel yinede geliştirilmesi gereken kısımları var.

Teşekkürler hocam, daha yeni başlıyoruz diyelim :) Güncellemelerle en kusursuz hale getirilecek inşallah geri dönüşler göz önüne alınıp
SosyalVagon

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
Tema malesef onay almadı arkadaşlar, çok geç dönüş sağlandığı için bir daha uğraşmak istemiyorum o yüzden kendi web sitem üzerinden indirimli olarak satışa sundum :)

Satış konusu;
https://wmaraci.com/forum/wordpress-tema-satisi/supreme-wordpress-blog-and-magazin-temasi-474025.html?ustetasi=1

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Onay almama sebebi nedir peki

emrshn emrshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
halilyc evet bende merak ediyorum onay almama sebebi nedir ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
bilimokur emrshn Genel bir yazı yazıp 1 ay sonra tenezzül edip cevap yazmışlar, yaptıkları büyük ayıp bence. Bu kadar beklettikten sonra şu yüzden onaylanmadı diye açıkça yazıp düzeltip geri göndermeme müsade etmelerini beklerdim en azından. Emeklerimize yazık, bir daha themeforeste ürünü sunmayı düşünmüyorum bundan sonra.

emrshn emrshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
halilyc bizde gönderdik ama bize de mi böyle diyecekler

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

emrshn adlı üyeden alıntı

halilyc bizde gönderdik ama bize de mi böyle diyecekler

şans işi hocam, herkes temayı çok beğendi ve gayet özgün bir iş çıktığını düşünüyorum ama öyle düşünmemişler demek neyse hayırlısı olsun, umarım siz kabul mesajı alanlardan olursunuz :)

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Tahminimce temaya belli bir sayının üstünde ana sayfa tasarımı eklemeniz gerekiyor. Bunun dışında farklı demo import seçenekleri de isteyebilirler. Bir de demo import seçeneği var mı? Aklıma gelenler bunlar.

Kısaca themeforest üzerinde satılanlarda olup ta sizinkinde olmayan neler var. Onları bi karşılaştırın.

TeknoMonster TeknoMonster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad I** T**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 42 / 52
  • Ticaret 22, (%100)
Arladasa katiliyorum bizimde yazilim 1 ayda onaylandi o yuzden bence biraz sabrli olun

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

bilimokur adlı üyeden alıntı

Tahminimce temaya belli bir sayının üstünde ana sayfa tasarımı eklemeniz gerekiyor. Bunun dışında farklı demo import seçenekleri de isteyebilirler. Bir de demo import seçeneği var mı? Aklıma gelenler bunlar.

Kısaca themeforest üzerinde satılanlarda olup ta sizinkinde olmayan neler var. Onları bi karşılaştırın.

Teşekkürler tavsiyeler için hocam, anasayfa bileşen olarak oluşturulduğu için widgets kısmından istediğiniz eklentiyi kullanıp farklı tarzlar elde edebiliyorsunuz zaten, bunu demo sitede farklı anasayfa stili olarak menüde sunmadım ama bunu da anlayacak kadar bilgileri vardır diye umuyorum. Demo içeriklerimde kullandığım resimler telif hakkına sebebiyet verebilir diye xml olarak bir demo içerik sunmadım ama tema zaten blog&magazin türünde olduğu için kurulunca şak diye var olan postların üzerine güzelce oturuyordu.

Daha önce tema kabul ettirmiş bir arkadaşım temanın içerisinde visual composer gibi farklı ücretli eklentileri kurup onların da satışına olanak sağlarsan temayla beraber rahatlıkla onay alıyorsun dedi. Kendisi Amerika`da 3 sene Themeforest`e tema yapan bir ajansta çalışmış birisi. Bense tam tersine kullanıcılar hiçbir eklentiye bağımlı kalmasın diye gerekli tüm alanların kodlarını bile fonksiyon dosyasına yazdım, sağlık olsun :)

TeknoMonster adlı üyeden alıntı

Arladasa katiliyorum bizimde yazilim 1 ayda onaylandi o yuzden bence biraz sabrli olun

Hocam sabırlı oldukda insan yerine koyulmadık bence, 1 ay inceleme sürecinden geçiyorsa adam akıllı açıklayıcı bir cevap yazıp kusurlarımı düzeltip geri göndermeme olanak tanımaları lazımdı. Ben tavırlarını beğenmedim, piyasada tekel olmuş adamlar keşke bunlara bir alternatif çıksa artık.
ustas

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al