Hocam üsluba biraz dikkat edelim, Ben yorumlarımın sonuna "Bence" yazmaya çalıştım gerekliği yerlerde. Ayrıca yukarda elma armut kıyaslama falan ne için yazdınız anlamadım ...
Bunun dışında içinden çıkamadığım için değil, yazı öle gelişti klavyemde öle devam ettim, fark ederseniz de en sonda belirttim soruyu cevaplayamamısım diyerek konuyada kısa bir cumle ile cevap verdim...
Kusura bakmayın ama fikirlere biraz saygı, herkes sizinle aynı fikirde olma mecburiyetinde değil...
Saygılar...
Bunun dışında içinden çıkamadığım için değil, yazı öle gelişti klavyemde öle devam ettim, fark ederseniz de en sonda belirttim soruyu cevaplayamamısım diyerek konuyada kısa bir cumle ile cevap verdim...
Kusura bakmayın ama fikirlere biraz saygı, herkes sizinle aynı fikirde olma mecburiyetinde değil...
Saygılar...
Fikirlere saygım var ben sen neden böyle düşünüyorsun dedim mi? Ama suçu sadece karşı tarafta aramayacaksın,insan birazda kendinde arayacak.Ne demişler; "iki düşün bir yaz" yorumlarından konudan konuya atlıyorsun bu yazdıklarını okumadığın anlamına gelir.Elma ile aramudun kıyaslanması dedim bunu Türkçe karşılığı;mantıksız bir karşılaştırma demektir.Yani alınacak birşey yok.
Bence diyebilirsin,ama bir görüş savunup,bir tartışma içindeysen "bence"ler hep birine göndermedir.
Neyse dediğim gibi. "Google bu piyasayı istediğinde bırakır" ve de şu "Google biter host işi ölür" bir gerçektir. Kimse bana bunu inkar etmesin.Türkiye istatistiklerinin teker teker inceleyin.
Daha fazla yazı yazmayacağım tatil öncesi tatsızlık çıkmasın.
İyi geceler.