Merhaba Arkadaşlar;
Sizinle açık açık konuşmak istiyorum. Bugüne kadar, yaptığım bir çok projede, para kazanamamamın sebebi, sanırım pazarlama stratejimin yanlış olması. Büyük projelerde yer aldım, küçük paralar kazandım. Hatta şu an battım, domainlerimin tamamını da satıyorum. Satabilirsem kendimi toparlayacağım ve kafamdaki projenin ilk adımlarını atacağım.
Kafamdaki proje, hatta kafamda değil 1,5 senedir üzerinde çalıştığım ve her türlü teknik detayına indiğim BitCoin, Ethereum vb. coin'ler. Sadece yazma aşamasına gelemedim. Buna ekip gerekiyor.
Benim kafamdaki proje aslında çok büyük, ancak doğru finansörü bulmakta sorun yaşıyorum. Bildiğiniz gibi, coin işi hafife alınacak bir mesele değil. Ciddi bir mesele. Bu projeyi de tek başıma yapamayacağımın farkındayım, bu yüzden doğru finansörle birlikte, ekibi de kuracağım.
Şimdi kafanızda çok uçuk gibi görünebilir. Ama uzun zaman uğraşlarımdan ve araştırmalarımdan sonra, bunu yapabileceğimize eminim. Neden bir Türk Coin'i olmasın? Piyasalardaki paralar buralardan dönüyor. Türk Lirası'nın değeri belki bu şekilde geri kazanılabilir. Doğru atılımlarla, doğru reklamla (global çapta basın toplantısı vb.) yapılabilir.
Güvenlik protokolleri ve sistemin güvende olması işi olayın ayrı bir boyutu. Proje bu yüzden uzun sürecek zaten.
Kafamdaki projeye göre, miner'ların da yüzü gülecek.
İnanmak başarmanın yarısıdır biliyorum, ancak doğru bağlantılar lazım.
Sizin de değerli görüşlerinizi almak istedim. Siz ne dersiniz?
NOT: Olumsuz yorum yapacaklara şunu sormak istiyorum : Yapan nasıl yaptı? Bizim yapanlardan ne eksiğimiz var?