Finansör bulabilmeniz için, bu konudaki zekanızı ve becerilerinizi birilerine kanıtlamaniz gerekecek, şu an biz de ekipçe Türkiye üzerinden bir proje yürütüyoruz tinder a rakip olacak tarzda fakat sponsor bulmak bu işin en zor kısmı, gerekli her tür yeteneğimiz de mevcut düşünün.

Yani demem o ki her şey yazılımla halledilmez. Finans ve arkanızdaki maddi güc bu işin kilit anahtarıdır. Üretilen coinlerin piyasaya girme ve söz sahibi olması içinde ayrı bir ugraş verilecek. O minerlar için gereken teknolojik donanım bile ayrı bir masraf.
.
.
Her şey bir hayalle başladı vs.. sozlerine girmeyelim hiç, mesela benim su an Trde olmayıp Türkiyeye getireceğim 6 projem var dostum bunlarin hepsi için ekip ve startup sermayesi gerekiyor. Yatırımcılar artık öyle kolay da yatirim yapmiyor. Zekani, ekibini, her şeyi en ince ayrıntısına kadar yatirimcilara anlatmak ve bunu onlara kanitlaman gerekiyor. Aylarca bu konuyu oturup araştirmiş biri olarak diyeceklerim budur. En ufak bir yapamazsam olmazsa olayina yer verirsen veya hissettirirsen yatirım alma imkanin da aniden ortadan kalkacaktir.

Edit: Bir konuda daha düşüncemi belirtmem gerekiyor, bu tek başina yazilim yazip buyuk bir kazanc saglayan kisilerin hepsi normal zekanin ve potansiyel yeteneklerin uzerinde insanlardir. Yani Elon Muskın Paypalı kurdugu yaşta bir cok insan ben yarin ne yapacam diye dusunuyordu