Bir sitemde kullanıyorum. Tüm sayfaları amp durumunda. Bir başka sayfaya geçerken çıkmıyor. İsteyen kullanıcılar için normal görünüme geçme seçeneği en altta mevcut. Ama dediğin gibi yorum yaparken biraz değişik süreç işliyor, amp den çıkıp tekrar giriyor. Ancak yorum sayımda bir düşüş olmadı.
bir sitenizde deneme amaçlı mı kullanıyorsunuz ? yanlış anlamış olabilirim.
bendede yukarıda arkadasın dediği gibi. googleden getirisi cok oluyor bilginize analatikte ne zaman baksm organik hitler amp den cok değil bir ay kadar oldu fark hissediliyor.yinede siz bilirisiniz.diyorum
teşekkür ediyorum. eksikleri var gibi geliyor. ne bilim kalk tasarım yap kodla uğraş google amp diye birşey çıkartsın hepsi tuz buz :)
Google açısından çok memnunum. Hızlı açılan sayfalar ve sayfada durma sayısı artıyor benim için. He diğer şeyler için güzel bir tasarım için çalışmalar yapman lazım
google açısından öyle evet ama tasarım açısından sorun. içerikler düzgün gözükmüyor. ayrıca yazıda paylaşılan kodlar abuk subuk çıkıyor. gerçi mobilden giren adamın kodla ne işi olacaksa :) herkes olumlu yorum yapıyor yavaş yavaş ısınıyorum.
Hocam wordpress in kendi amp eklentisini değilde amp for wordpress adlı Ahmet kaludi isimli bir vatandaşın eklentisini kullanıyorum bende gayet memnunum.
bende onu kurmuştum. ısınamadım. herkes olumlu sonuçlar almış. bir süre daha bekleyip mecburen tekrar kuracam napalım :o