-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wordpress amp eklentisini deneme fırsatım oldu. Hızlandırılmış mobil sayfaları olarak adlandırılıyor. Lakin benim mobil sayfamda gayet hızlı durumda. Asıl mesele bu değil amp eklentisini kullandığımızda stabil çalışmıyor. Şöyle ki yorum yapmaya kalktığımızda normal sayfaya yönlendiriyor. Ana-sayfa, kategoriler ve normal sayfalarda amp yapmak sıkıntı oluyor. Ayrıca eklediğimiz kodlar amp sayfalarında hiçte anlaşılır durmuyor.
Bazı siteleri incelediğimde sadece google kandırma amaçlı kullandıklarını gördüm. Yani şöyle ki google aramalarında siteleri amp olarak çıkıyor. Siteye girdiğinizde amp sayfası açılıyor fakat farklı bir konusuna gittiğinizde amp'den çıkıyor.
Ben şahsen kaldırdım. Sitemin düzenini bozmak istemiyorum. Kullanan veya kullanmayan arkadaşların bu konuda görüşlerini merak ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sitemde kullanıyorum. Tüm sayfaları amp durumunda. Bir başka sayfaya geçerken çıkmıyor. İsteyen kullanıcılar için normal görünüme geçme seçeneği en altta mevcut. Ama dediğin gibi yorum yaparken biraz değişik süreç işliyor, amp den çıkıp tekrar giriyor. Ancak yorum sayımda bir düşüş olmadı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mert47 adlı üyeden alıntı
Bir sitemde kullanıyorum. Tüm sayfaları amp durumunda. Bir başka sayfaya geçerken çıkmıyor. İsteyen kullanıcılar için normal görünüme geçme seçeneği en altta mevcut. Ama dediğin gibi yorum yaparken biraz değişik süreç işliyor, amp den çıkıp tekrar giriyor. Ancak yorum sayımda bir düşüş olmadı.
bendede yukarıda arkadasın dediği gibi. googleden getirisi cok oluyor bilginize analatikte ne zaman baksm organik hitler amp den cok değil bir ay kadar oldu fark hissediliyor.yinede siz bilirisiniz.diyorum
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Google açısından çok memnunum. Hızlı açılan sayfalar ve sayfada durma sayısı artıyor benim için. He diğer şeyler için güzel bir tasarım için çalışmalar yapman lazım
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wordpress in kendi amp eklentisini değilde amp for wordpress adlı Ahmet kaludi isimli bir vatandaşın eklentisini kullanıyorum bende gayet memnunum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sitemde deneme amaçlı kullanmıyorum. En aktif web siteme kurdum, beğendim. Kaldırmadım, devam ediyorum.
fmoyuncusu.com
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Amp sayfaların amacı kullanıcılara istedikleri içeriği en hızlı ve en basit şekliyle sunmaktır. Amp sayfalarında içeriğiniz haricinde ne kadar az şey var ise okadar amacında kullanmış olursunuz. Burada amaç bilgiye en kestirme yoldan ulaşmaktır.
Gösterişli tasarımlar, yorum alanları ve diğer ıvır zıvır şeylere ihtiyaç yoktur. Dediğim gibi amaç içeriği en hızlı ve basit şekilde göstermektir.
Bir diğer nokta ise amp eklentisini kullanmanız tüm içeriği amp ile göstermeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece o an kullanıcının görmek istediği sayfayı göstermeniz bile yeterli sayılabilir.
Bir çok büyük çaplı sitede olduğu gibi benimde kullanım şeklim amp sayfaları ayrı olarak index aldırmak. Yani kullanıcı aramada amp sayfaya ulaşabilsin fakat diğer bölümlerde benim sitemi mobil olarak geziyorsa mobil görünüm ile görsün. Yani kısacası normaş sayfalarınızı amp sayfalarına yönlendirme yapmak yerine amp sayfaları ayrıca indexleyip sadece gerektiğinde kullanılabilir hale getirmek daha mantıklı oluyor.
Henüz tam anlamı ile stabil olduğu söylenemez, fakat yinede amacına hizmet ediyor.