sealofnova adlı üyeden alıntı

Kısaca :

Web sitesine makaleler eklenir artık kalitesi ve seo uyumlu olması size kalmış. Makale girildi ve backlink paketi alındı. Alınan paket doğrultusunda sitenize referanslara gelmeye başlayacak. Gelen link çıkışları doğrultusunda siteniz ilerleme veya gerilemeye başlayacak. Peki sizce paket seçiminde (ben şunda forumlarda satılan paketlerin bir çoğunu önermiyorum) neye göre karar veriyorsunuz ?

Neye göre sitenize backlink almaya karar veriyorsunuz ? Rakipleriniz Nasıl bir çalışma yapıyor bakıyor musunuz ? Zararlı link çıkışları olmuş mu bakıyor musunuz ? gibi sorular sorulduğu zaman bir çoğunu yapmıyoruz yapamıyoruz. Hal böyle olunca bu işlemleri yapacak birine ihtiyaç duyuyoruz (tabi bu bir kısımı) buna "seocu" diyebiliriz.


Herkes kendi sitesinin seocusu olabilir ama bir çok iş ile uraştığı için vakit bulamıyor. "Seocu" denilen tabiri bir ekip arkadaşı olarak düşünebilirsiniz. O sizin yükünüzü azaltan , daha çok kitleye ulaşmak için çalışmalar yapan ve google algoritmasını yakından takip eden seo takitleri ile sitenizi üst sıralara çıkmasını sağlayan kişi diyebiliriz.


Kusura bakmayın şimdiden yazım hatalarım olabilir. Çok fazla zamanım olmağı için tekrar okumaya fırsatım olmadı. Umarım faydası dokunur.


Ellerine sağlık yazdığın için.