Arkadaşlar merhaba, aslında bu soru biraz saçma oldu bana göre tabikide ethernet kablosu ama şöyle izah edeyim:

Şimdi bir arkadaşımın modemi öbür odada yani 10-15 metre var. Modemden bilgisayara kablo çeksek biraz görüntü bozacaktır bende wifi adaptörü alıp hiç değilse wifi ile bağlansın diye düşündüm ancak şöyle bir şey var. Daha önce hiç wifi adaptörü kullanmadım, fiyatlarına bir bakıyım diye girdim çeşit çeşit adaptör var. Çakmak kadar küçük olandan tutunda yumruk kadar olanlara, Antenli, antensiz olanlara kadar bir çok çeşidi var. Bu araştırmam sonucunda en ufak wifi adaptörü 20 TL civarında. Sizce ona 20 TL verip geçmeli mi yoksa 10-15 TL ye ethernet kablosu mu almalı? Wifi adaptörü alırsa ne gibi bir sorun yaşar? sorun yaşarsa wifi adaptörü için hangi ürünü önerirsiniz? Birde şu var adaptör fiyatları 50-60 TL ve yukarısına kadar çıkıyor onlarda pahalı geldi bana açıkcası sonuçta arkadaşımda ***** kullanıyor malum cihaz istediği kadar iyi olsa pahalı olsa bir şey değişmez o yüzden eğer bir öneriniz varsa bütçemiz max 20 TL, bu civarda olursa çok iyi olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)