lostyazilim

Özel bir şirkete, Alan adlarına benzer bir alanadı hakkında satlık maili attım . Dava Açıldı! Suç Şantaj

150 Mesajlar 16.811 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mct0300 mct0300 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek pesimist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 33 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Şantajla suçlamış seni iftira atmış bence sizde onlara dava açın :)

wmaraci
reklam

gultekin72 gultekin72 www.batmangundem.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Batman
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 2 / 26
  • Ticaret 11, (%100)
Cezalık bir durum kesinlikle olmaz olabilecek en kötü ihtimalle savcı hakimler ne kadar kötü niyetli olsa bile en fazla alanadını kaptırırsınız. Bu arada siteyi düzenlemeniz iyi olmuş.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Savcıya görünüp hakime ifade vereceksin bu allahın emri.

Attığınız mail çok laubali bir firmaya böyle mail atılmaz adamlar haklı.

Diğer konu her zaman yazarım forumda firmalara mail atmayın satıyorum ibaresi kullanmayın diye çünkü sonuç buralara varabiliyor
ceza falan olmaz eğer iyi ifade edersen kendini ciddiye al sen bu işi ne olur ne olmaz şantajdan bile kaydın oluşabilir çok dikkatli ve akıllı ol bu konu hakkında
Geçmiş olsun

emrshn emrshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
ermaneray Aklı başında bir açıklama olmuş , Teşekkür ederim hocam uyarılarınız için.

wmaraci
wmaraci

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
Bunlar tam soyulmalik insanlar. Yanlis anlamadiysam santajla alakasi olmayan maili santaja cevirip sunmuslar eminim bununda cezasi vardir farkli gostermisler yani ozelliklede baskasina satarim falan demissin gibi gostermisler bunuda degerlendirin onlarda bu suctan ceza yiyebilir. İnsallah sizin lehinize olur.

• Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
EmirhanÇ İfitra atılmış tarafıma .

bkurubas bkurubas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba emrshn ;
Öncelikle geçmiş olsun dilerim.

Öncelikle korkma hiç birşey olmaz ve başında ağırmaz. Sana aşağıda yazacağım gibi bir dilekçe ile itirazda bulun.

ESAS NO : 2017/11568 Nolu dosyaya ait itiraz dilekçemdir.
Yukarıda belirtmiş olduğum www.domain.com adresini xx/xx/xxxx tarihde satın aldım, ve bu almış olduğum domain ile hiç bir ticaret sitesi ve karşı tarafın marka tesciline ait bir planlama ölcüsü yapılmamıştır, Satın almış olduğum domain için kendi kararımın ve kazancımın gelişmesi için almış olduğum domainimi satılık olarak vermekteyim, araştırmalarıma rağmen domain.com adresine ait bir firma buldum ve bu firmaya e-posta yolu ile bilgilendirme ilettim, iletmiş olduğum e-posta yolunda hiç bir şantaj yoktur, ve satış yapacağım domain hakkında Türk Kanunun geçerli olması halinde Maliye Makanlığının yasal vergi hakkının %18'ini ileteceğim. Ve sahşıma ait beni şantaj ile suçlamasından ve adımı kimliğimi şantaj olarak kirletmesinden bende karşı taraftan şikayetçiyim.

ICANN Kayıtlı domain servis firmasından hiç bir belge talep edilmediğinden ve özgür kişisel haklarımın yeri olduğundan dolayı .com uzantılı domainimi satın aldım ve bu domain üzerinde hiç bir ticaret ve karşı tarafın iletmiş olduğu marka tesciline ait asla bir tecavüzüne uğratmadım, Son olarak kimliğimi farklı bir dil ile kirletmesinden dolayı maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.

bu tarz bir dilekçe oluşturmanı ve yerel mahkemene sunmanı isterim, hızlı yazdığımdan dolayı bazı yerlerde yanlışlık yapmış olabilirim, adliye önlerinde dilekçe yazanlar var 20 30 TL karşılığında yazdır ve sun.

Korkma hiç birşey olmaz ve burada haklı olarak sen çıkacaksın.

• Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
bkurubas Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Davanın sonuçlanmasını beklemelimiyim .Yoksa dilekçeyi sunmalımıyım düzenledikten sonra . Tekrar teşekkür ederim .

bkurubas bkurubas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 7, (%100)

emrshn adlı üyeden alıntı

bkurubas Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Davanın sonuçlanmasını beklemelimiyim .Yoksa dilekçeyi sunmalımıyım düzenledikten sonra . Tekrar teşekkür ederim .

Rica ederim, birlik ve beraberliktir burası.
Siz öncelikle yazmış olduğum yazıyı dilekçeye dökün ve size gelen evrakta hangi mahkeme vs. diye yazar sizde bulunduğunuz il adliyesine gidip oradan bilgi alın bu mahkemeye dilekçe eklemek istiyorum diye yardımcı olurlar ve ne yapacağını söylerler.

• Üyelik 05.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek otomasyon
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 9 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
bkurubas Teşekkür ederim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al