Merhaba
emrshn ;
Öncelikle geçmiş olsun dilerim.
Öncelikle korkma hiç birşey olmaz ve başında ağırmaz. Sana aşağıda yazacağım gibi bir dilekçe ile itirazda bulun.
ESAS NO : 2017/11568 Nolu dosyaya ait itiraz dilekçemdir.
Yukarıda belirtmiş olduğum
www.domain.com adresini xx/xx/xxxx tarihde satın aldım, ve bu almış olduğum domain ile hiç bir ticaret sitesi ve karşı tarafın marka tesciline ait bir planlama ölcüsü yapılmamıştır, Satın almış olduğum domain için kendi kararımın ve kazancımın gelişmesi için almış olduğum domainimi satılık olarak vermekteyim, araştırmalarıma rağmen domain.com adresine ait bir firma buldum ve bu firmaya e-posta yolu ile bilgilendirme ilettim, iletmiş olduğum e-posta yolunda hiç bir şantaj yoktur, ve satış yapacağım domain hakkında Türk Kanunun geçerli olması halinde Maliye Makanlığının yasal vergi hakkının %18'ini ileteceğim. Ve sahşıma ait beni şantaj ile suçlamasından ve adımı kimliğimi şantaj olarak kirletmesinden bende karşı taraftan şikayetçiyim.
ICANN Kayıtlı domain servis firmasından hiç bir belge talep edilmediğinden ve özgür kişisel haklarımın yeri olduğundan dolayı .com uzantılı domainimi satın aldım ve bu domain üzerinde hiç bir ticaret ve karşı tarafın iletmiş olduğu marka tesciline ait asla bir tecavüzüne uğratmadım, Son olarak kimliğimi farklı bir dil ile kirletmesinden dolayı maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.
bu tarz bir dilekçe oluşturmanı ve yerel mahkemene sunmanı isterim, hızlı yazdığımdan dolayı bazı yerlerde yanlışlık yapmış olabilirim, adliye önlerinde dilekçe yazanlar var 20 30 TL karşılığında yazdır ve sun.
Korkma hiç birşey olmaz ve burada haklı olarak sen çıkacaksın.