emrshn adlı üyeden alıntı

yilmaz70 Teşekkür ederim görüşlerin için . Tehtid ettiğimi düşünmüyorum . Ayrıca o g yi ğ bu ğ yapmak almak doğal hakkım alırken bır engel gormedım . ayrıca satmak satısa cıkarmakta bir doğal hakkım oldugunu düşünüyorum ister cok karlı bir iş olur ister olmaz . buda bir ticarete girer . Kendi düşüncelerim bunlar . ha ne zaman çıkarda bu alan adı satılık 10 gun içerisinde yada şu şu şartlar altında almazsanız sitede soyle seyler paylasacam sunu sunu yapacam dersem ozaman davada haklı olduklarını düşünürün . eee ortada alenen açık bir iftira var . neden doğru bir şekilde savunulmamış . kendi görüşlerim . arkadaslarında vermiş oldugu bilgilere dayanarak

ek : bence mahkemeyi aldatmaya çalışıyorlar .


Yani ortada bir marka sahibi yok ve aldatıyorlar?

Bakın, siz kendinizce bir ticaret yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama kendinizi marka sahibin yerine bir koyun bakalım ne hissederdiniz?

Eğer kendi sahsi mail adresiniz ile onlara mail gönderseydiniz belki tehdit algılamazlardı. Ama siz direkt site mail adresi kullandığınız an zaten tehdit konumuna geçtiniz farkında değilsiniz sanırım. O mail adresi ile sahtekarlık, vs her şey yapılabilir. Biraz geniş açıdan düşünmenizi tavsiye ederim. Burada her ne kadar ticaret yapıyorum deseniz de maalesef iyi niyetiniz her zaman sorgulanır. Gerçekleri söylemek değil de sizi avutmamı istiyorsanız o başka tabii.

Üstelik 100.00 değer konularak? Siz değer biçmişsiniz, en başında zaten hatanız o.
Kısacası hiç masumane görünmüyor.