Mrtcn adlı üyeden alıntı

Korkmaz Malesef skype ve benzeri kullanmıyorum. sadece mail ve Telegram :)
sineer Sadece 1070 ile çok cuzi bir miktar geliyor orada bi karışıklık oluyor sanırım, sitedeki durumu güncellerim.

Bu makaleyi yazdıktan yaklaşık 3 gün kadar sonra antminerlardan bir tanesinde board hatası almaya başladım gittim açtım içini yandığını gördüm o hali ile çalışır ancak ben riske girmek istemedim yangın çıkartma durumu oldukça yüksek. Şuan için tek makina ila 13 TH kazım işlemi gerçekleştiriyorum. Tabi makina evimde değil çalıştığım kurumun sistem odasında duruyor.

İkinci olarak evden kazmayıda bıraktım çünkü en son zam ile elektrik faturası beklediğimden yüksek geldi haliyle karşılamadığı için şimdilik ara verdim.(2018 şubat gibi devam ederim)

Minergate uygulaması otomatik olarak pool değiştirdiği için tercih ettim genelde XMR yani monero kazıyordum. İşin ilginç yanı ödemeler herkesin sisteme yüklenmesinden dolayı baya bi gecikiyor. Bazen boşa kazıyormuş hissi yaratıyor 4 günde ödeme yaptığı oldu ama yaptı.

Minergate bende az önce kayıt oldum denemek için programı indirdim otomatik monero kazmaya başladı onu daha çok öne çıkartıyorlar şuan sanırım havuzun ortalaması da onda düşük miner sayısı yüksek. Bu havuz üzerinden gerçekten güvenilirmi yarı yolda bırakma söz konusu olabilirmi sizce? Ona göre bir pc toplayıp başlamayı düşünüyorum sizde moneroyu mu tavsiye edersiniz? Zaten sistem üzerinde anladığım kadarıyla kurlar arası takas vs yaptırıyor transfer için.