creed74 adlı üyeden alıntı

Zamanında Turk**kurumsal.com u almıştık, bir gsm şirketinin adı geçiyordu. Amacımız gsm şirketinden kurumsal satış için bayilik almak ve domain üzerinden yürümekti. Bayilik de alsak ismi kullanamayacağımız söylendi. Aynı şey sizin için de geçerli olmalı. İsimler korunuyor, hiç bir şekilde domain içinde kullanılmasına izin verilmiyor..


Aykut adlı üyeden alıntı

Hiçbir resmi kurum ya da kuruluş, kendi marka adını kullandırtmaz. Çünkü siteniz aracılığı ile ortaya çıkacak negatif bir durum, o şirketin adını karalayacaktır sonuçta..


yb79 adlı üyeden alıntı

Mantık olarak yaratmalı.Oluşmuş bir marka üzerinden kazanç sağlayacaksınız.Uçak biletleri . com olsa örneğin sorun çıkmaz, ortada bir marka yok.
Yine THY markası reklam bütçesi bu yıl için farz edelim 20 milyon dolar olsun.Bu 20 Milyon doları markanın bilinirliğini arttırmak için harcayacaklar.Marka büyüdükçe sizin sitenize giren kişi de artmış olacak.Bir sonraki yıl reklam gelirini 5 milyon dolara düşürdüklerini düşünelim.Bu kez de sizin müşteri sayınız azalmış olacak.Yani yıllık milyon dolarların döndüğü bir markadan kar payı almanıza o milyon dolarları ödeyen şirket razı olmaz, neden olsun ki?


haklısınız. whois gizleyip dns'leri cloudflare'e yönlendirerek yapmayı düşünüyorum. böylece direk tespit edip davacı olamayacaklarından uyarı amacıyla mail atarlar. biz de kapatırız sitemizi en kötü ihtimalle :D