SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Dizi sektörü olduğu ve ne zaman ne olacağını da kestirilmesi güç olduğu için yüksek bir meblağ bekleme bence, siten öyle yada böyle demiyorum ama bölümler yayınlanmadığı sürece pek yükseliş göstereceğini sanmıyorum. Kısa vadeli kazanç yapanlar için evet ideal bir web site ama dediğim gibi uzun vadeye göre bakıldığında pek sıcak bakacaklarını düşünmüyorum.

Son olarak bilgilendirme amacı ile yazıyorum, telif hakkı içeren bir dizi olduğundan BLU TV ve hak sahipleri ile sorunlar yaşayabilirsin. İletişim adresindeki mail adresin, GSM yada diğer iletişim ağlarını eklemeyi unutma ve gelelim sitenin değerine :)

Bana göre; 1.500 ₺'dir. Yukarıda ki nedenleri göz önünde tutarak söylüyorum bunu eğer genel köklü bir site olup uzun vadeye göre yatırım gibi görünseydi günlük 6k hitli bir site 10.000-20.000 ₺ arası bir sonuç doğururdu.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.Blu tv 'de mail adresim gsm numaram hepsi var hocam daha önceden muhattaplığımız oldu bayağı:) dediğiniz de haklısınız ama ben kısa soluklu olacağını düşünmüyorum günlük hit dizi devam ettiği sürece olacağını düşünüyorum.Fiyat olarak bence biraz düşük hocam çünkü ortalama olarak tüm kazançlarımı hesaplarsak ayda minimum 500 lira yapıyor bence biraz daha hakkım gibi:)Bu arada dediğim gibi ben siteyle ilgilenebilirim diyenler varsa satabilirim.