teknoxix
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Şimdi yapmam gereken işlemi Windowsa göre anlatayım arkadaşlar bi sallama adında program yüklüyorum örnek bu program ve kullanacağım klasör contents klasörü şimdi bu kalsörün içinde abc.dll dosyası var bunu silmem gerekiyor ve benim elimde olan asıl dll dosyasını bu contents klasörü içine indirmem gerekiyor .
C:/programfiles/sallama/contents
hadi bunu windowsta herkes yapar ama Centos 7 işletim sisteminde nasıl yapacaz ben programı yükledim ama nereye yüklendi yeri neresi contents klasörüne nasıl ulaşacam orda ki dll dosyasını silip elimde ki dll dosyasını oraya nasıl indirecem . inşallah anlatabilmişimdir . Bilen dostlardan yardım beklerim . teşekkürler şimdiden .:o
teknoxix
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Barış yılmaz kardeşim dediğini anladım ama programı nereye hangi dosyaya yani diskin hangi bölümüne yüklendiğini görmem için kullanmam gereken komutlarıda yazarsan harika olur kardeşim
teknoxix
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Evet kardeşim putty ile bağlanıp kullanıyorum. Kardeşim sana şunu sorayım peki windowsta desktopa kaydedersin ya resimi bu Centosta nasıl yapabiliriz bunu .
sallıyorum cd/home/resim/a.jpg
böyle bi yere kaydetme şansımız var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kaydetme derken anlamadım tam olarak indirdiğin dosyadan bahsediyorsan eğer
wget komutu ile indirdiğin dosya cd komutu ile o an hangi dizine gittiysen oraya indirir
teknoxix
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
/usr/local/program/content
cd komutu ile bu bölgeye nasıl gidebilirim ?
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum şimdi
Centos vnc server kuracaksın aynı windows server gibi uzak masa üstünden bağlanacaksın sonra
wine kuracaksın bu windows yazılımlarını çalıştırmak için sonra c: sanal değilde
Linux kendi diski Z: downloads indireceksin olay bu ne uğraşacaksın linux komutlarıyla uzmanı bile saatlerce not karıştırıyor komut bulmak için ne ettin şimdi grafik ekran en iyisi ben photoshop 3 kurdum linux debian server
1 kişi bu mesajı beğendi.