Herkeze merhabalar arkadaşlar.
Arkadaşlar ben web site üzerinden adsense reklamları ile belirli bir bütçe kazanmak istiyorum ve bu ölçüde çalışmalarımı devam ettiriyorum. Merak ettiğim konu ise google nin bana neyi yasaklamış olduğu. Bu konuya yüzeysel olarak bakacak olursak içeriklerim özgün olsun, reklamlara kendin tıklamayım. Burada hem fikiriz. Ama bana diyor mu ki paravan site açarak kendi sitene baclink verme, paravan siteye spinlemeyle hit çekme, farklı bir siteden para karşılığı reklamını yaptırma bu şekilde hit çekme. Yada Adsense, sosyal medyada belirli sayfalarda para karşılığı reklam vererek sitene kullanıcı çekip bu yollarla tıklama sağlamamı yasaklıyor mu, sitedeki içerik resimleriyle biraz oynayıp özgün resim oluşturmamızı yasaklıyor mu. Buna benzer konularda yardımcı olursanız sevinirim. Başlıktan ve yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere google ve adsense bana neyi yasaklıyor.

Benim bu sorumdaki amacım mevcut durumda google benim patronum ve ben patronuma karşı yanlış yapmak istemiyorum yani onun hakkını ihlal etmek istemiyorum. Kısacası olay birazda maneviyata dayalı. Olaya şu gözle bakıyorum ben bir mağazaya çalışan olarak girmişim ve patronum kasayı bana emanet ediyor ve ben kasadan para çalıyorum ve patronun bundan ruhu bile duymuyor. Ve sonuç olarak kul hakkı kaçınılmaz oluyor. Bu şekilde para kazanmak istemeyen birisiyim. Parayı az kazanıyım ama hakkını vererek kazanıyım. Gerekirse hiç kazanmayım alnım ak olsun :)