berrynetwork Selam üstadım, Öncelikle bu uzun yazın için gerçekten çok teşekkür ederim :) Şöyle söylemeliyim hep parça parça yaptım mesela sitede bi bölüm bozulurdu google de araştırırdım bozulma sebebini öğrenir çok hızlı şekilde nerede ne bozulduysa oraya gelmesi gelen kodları google den kopyalar yapıştırırdım. MYbb ve wordpress de yani mantığı biliyorum diyebilirim. Ama bu işin içine cidden girince ben hiç bir şey bilmiyormuşum dedim 0 mış bilgim resmen :)

Bu mesajların üzerine bot yapmayı durdurup php.net ile mi başlasam çünkü ben şuan bir https://www.phpr.org/php-dersleri/ şu sitedeki checkbox kısmına kadar herşeyi öğrenmek için uğraştım öğrendim checkboxa kadar olan bilgileri yapıyorum ama işin kötü kısmı şu

$a ya değer ver $b ye değer ver sonra a ile b yi çarp ekrana yazdır :D yada buna benzer çoğu site hep hesap makinesi gibi birşeylere değer verdirip sonra o değerlerden yazı yazdırıyor bu beni kızdırmaya başladı resmen :D

Youtube üzerinden video izleyip bunları yapmaya çalışsam yada youtubeden 0 blog nasıl yapılır diye açıp bunları yapmaya çalışsam avantaj olur mu bot ile devam mı ediyim sizce