BAŞLIĞA TÜRKİYE DE İLK DEDİĞİMİN NEDENİ BUNA BENZER HİÇ BİR KONU İLE RASTLAMADIM EĞER BÖYLE BİRŞEY VAR İSE KONUNUN BAŞLIĞINI DEĞİŞTİREBİLİRİM
Merhaba saygı değer forum üyeleri,
6 Ay kuyumcu da çalıştım ve aciil paranın ne olduğunu müşteriler den biliyorum.Belki bu durumu sizde yaşıyorsunuzdur.Acill paraya ihtiyacınız oluyor banka kartınız da para olmayınca direk kuyumcuya gidip altın/çeyrek alıp geri bozduruyorsunuz.
vel asıl konumuza geçelim
Ve benim de anlaşmış olduğum bir kurumsal sanal post ile sizin Kredi Kartınız da olan para ile vereceğim sanal post linkimden alışveriş yaparak kredi kartı bilgilerinizi girerek alışveriş yaparak yaptığınız miktar dan %15 komisyon bedeli alınarak sizin banka hesabınıza anında gönderilir.
Sitenin ismini sadece bozum yapmak isteyenlere veriyorum çünkü günümüz insanları birisi birşeyi ilk defa yaptığı an daha az komisyon ile bozdurup asıl işi yapanın işini baltaladığı için link ve işlemi özel den yapıyorum.
Tahminimce öncelikle aklınıza bir kaç soru gelecektir ;
''Girilen bilgileri kopyalayıp hesabımız daki parayı boşaltıp bizi dolandıracak'' gibi düşüncelere kapılmayın verdiğim site de 256 bit SSL ile bilgileriniz kopyalanmaz.
Zaten verdiğim link de de sitenin ne kadar kurumsal olduğunu göreceksiniz !
[B]Kredi Kartınız da İstenilen Özellikler ;
Geri Ödeme Yapılabilecek Ödeme Kanalları ;
HAVALE ; GARANTİ & YAPI KREDİ & PAPARA & İNİNAL
EFT ; İSTEDİĞİNİZ BANKA HESABINIZA EFT YAPILIR !
Ticaret Kriterleri !
1) Kesinlikle ilk ödemeyi sizin yapmanız lazım.
2) Size gönderilen ücret de kesilen işlem ücreti sizin alacağınız miktar dan düşürülür.
İletişim Bilgileri !
whatsapp ; 0544 364 9149
skype ; 0544 364 9149
wmaraci ; deepman[/B]