-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hocam hakketen teman çok kötü.. bir yere girince çıkışı bulamıyorsun.. :D
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam adsense satın alma yoluna gidin yada %50 payla adsense kod sitenize ekleyebiliriz ay sonu ödemenin %50 sizin %50 benim siteniz ayrıca çok guzel
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba sitenizi inceledim ama içerik var demişsiniz ben 3 blog yazısından başka içerik göremedim ?
Firma rehberi ve telefon noları içerik olarak saymayın
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kategori çok ise öyle der katego4ileri silip 2 3 tane bırakıp başvurun
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sağlık Bakım Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
100 Tl gibi fiyatlara adsense sağlıyoruz çok uğraşmanıza gerek yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Yetersiz içeriğin anlamı sadece sayı olarak değil, kalite olarak da yetersiz olabilir. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.
kadirtpt
https://tapreklam.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yetersiz içerik demesi, gerçekten sadece yetersiz içerik anlamına gelmiyor. Istemis olduğu diğer kriterleri tamamlayın. 20 makale yetecektir adsense hesabı almanız için. Yeterki kriterleri karşılayın. Kolay gelsin.
TAP Reklam Ajansı ve Dijital Baskı Merkezi https://tapreklam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler. Temada eksiklikler var farkındayım fakat temanın güzel olduğunu düşünüyorum. Daha çok mobil görünüme destek veriyorum, pc de çok çekici durmayabilir. Hiti mobilden alıyorum ben. PC de de bahsettiğiniz gibi içler acısı bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi eksikler var ama sitenin iskelet yapısı bence güzel. Piyasada news magazin ve kişisel blog temalarının hepsi aynı, döndürüp döndürüp aynı şeyleri yapıyorlar. Biraz özgün olmak lazım.
Ekleyeceğim şeyler mesela: Blog kısmına "tüm yazıları gör" butonu, "yazı gönder" butonu, "kategoriler", "benzer yazılar" ve "en çok okunanlar" vesaire olabilir. Yemek kısmını anasayfada biraz görsellerle geliştirebilirim. Mesela en çok tercih edilen mekanlar vesaire. Ama oraya reklam alacağımı hesap ettiğim için sade bırakmıştım. Site içi gezinme dediğiniz şey "geri dön" "sonraki yazı" falansa bunu tarayıcı tuşlarıyla hallediyorum ben yıllardır. Site içerisinde olsa bile kullanmamışımdır hiç. Zaten logoya tıklayınca ana sayfaya yönlenir, bunu bilmeyenin siteye girmesine gerek yok. Yine de bunları da ekleyeceğim. Mesela bir mekan sayfasına girince "mekan listesine dön" butonu eklenir. Yazılarda "diğer yazılara git" şeklinde eklenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onay alabilmeniz için içerik ön planda olmalı. Ayrıca 70 içerik yetersiz. Sen içerik gir, zamanla alırsın onayı.