lostyazilim
tr.link

Adsense tahmini kazanclar yalan

14 Mesajlar 2.502 Okunma
acebozum
tr.link

medyaex medyaex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 54 / 83
  • Ticaret 2, (%100)

ozianna adlı üyeden alıntı

Başkasının konusunu niye copy paste yapıyosun ki? Zaten başlı başına sadece bu yeter ben Google olsam tamamen kapatırım hesabı. Sen başkasının konusunu copy paste yapmanın ne kadar iğrenç bişey olduğunun bilmem farkında mısın? Düşünsene ben bir konuyu araştırmışım gece oturup onu yazmışım saatler harcamışım sonra bi Allahın uyanık kulu da gelmiş copy paste yapmış. Ne güzel İstanbul be :cool: resmen bilgi hırsızlığı. Ha markete girip cebine bir şey atmışsın ha da benim sitemden bilgi çalmışsın fark ne?
Makaleleride bu şekildemi yazıyorsunuz merak ettim açıkcası. :)

googleasistan
webimgo

Link Link WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 379 / 426
  • Ticaret 46, (%100)
siteni yaz inceleyelim hocam

ozianna ozianna Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

Thyphoon adlı üyeden alıntı

Koskoca firmanın işi gücü yok sadece sana takmış ve yanlış gösteriyor :) Sorunu kendinde aramayı düşündün mü? Kendin yazmışsın bir sürü ihlaller yedim ıvır zıvır diye. Geçersiz tıklamaları kesmiş ve bakiyen budur diyor. Aynı şekilde hem adsense kullanıyorum hem adwords kullanıyorum, adwords bu ay 730 tl geçersiz tıklamaları geri iade etmiş hesabıma bu kadar adil bir firma yani. Adsense hesabımda ise tahminiden daha fazla kesinleşti. Demek ki her şeyim doğal ve güzel işliyor. Buna göre de sende bir şeyler doğal işlemiyor. Sorunu kendi sitelerinde aramalısın. Sitelerine göz at reklam alanlarını düzelt bu kadar 1400 de 1000 kesinti normal değil bu kadar geçersiz tıklama varsa bir yerlerde sorun vardır hesabın bile kapanabilir.

Evet düzgün iş yapandan para kesmiyo Google. Ama millet kolay kazanç peşinde. Bazıları hacklink yapıyo bazıları copy paste yapayım diyo oturup yazmak zor tabi başka kolaylık peşinde. Hayır efendim herkes gibi sen de çalışacaksın armut piş ağzıma düş yok
Thyphoon

kişi bu mesajı beğendi.

MaskeliEskiya MaskeliEskiya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Sizde ama uzatınız ha kapandıysa benim hesabım kapandı zorunuz nede rencide ediyorsunuz beni sizi ilgilendirmez ben sadece soru sordum dimi ?

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al