-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hostrazor firmasından iki adet sunucu aldım 1100 Tl de nakit para ödedim iki sunucu için c panel lisansları dahil olmak üzere ama site 3 günde zar zor taşında. Sonrasında sürekli farklı sorunlar yaşayınca başka sunucular aramaya başladım ve onların uyarması ile Hostrazorun benden parasını aldığı halde c panel lisanslarını 15 günlük deneme sürümünü bana kakaladıklarını gördüm. Resimli ve c panel resmi sitesinden kanıtlı olarak karşılarına koymama rağmen rahatlık ve pişkinikle biz deneme sürümü kullanmayız diyen vebana lisans numaralarını iletemeyen bir firma. Sonrasında bu sıkıntıları destek panelinden ilettiğimde ip mi bloklamalarıda nasıl bir firma olduğunu sizlere anlatır sanıyorum. Destekleri zaten facia destek panelden bizleri bi dövmedikleri sövmedikleri kalıyor desem yeridir. 12 gün için 1100 TL ödedim kullanmadığım günlerin iadesini istedim muhattap bile olmuyorlar artık. Wmaraci kulanıcılarının benim gibi mağduriyet yaşamalarını istemem isteyene resimli ve kayıtlı olarak yaşadığım sıkıntıları gösteririm
1 kişi bu mesajı beğendi.