KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Bana özel mesaj gönder, birlikte kafa yoralım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başarı hikayelerini oku çünkü bu parayla anca bi mucize olmasi lazim ve zamaninda bunu basaran insanlar var kapi kapi dolsaip kiraz satan adamin buyuk bir kargo firmasi var ya da ne biliyim iste oku biraz arastir bu konuyu kafanda fikir olusur
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence coinlere yatırmak, tabi araştırıp bilgi sahibi olduktan sonra.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İşletmeci, Turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim eğer ciddiysen ve bar, yemek, kahvaltı olaylarından anlıyorsan benim 7 odasını aldığım bir otelin barı senelik olarak kiralık tabi 3 binin üstüne biraz eklemek gerekiyor ama yazın kazancı çok iyi buralar yer bodrum
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum işsiz kaldığına üzüldüm. İnternet kazanç olayı o olayları geçecen yıllara dayalı bu kazanç olayları Yeni bir iş bulmanı tavsiye ederim sana bitcoin piyasadan para toparlama sistemi global kerizlik hangi şehirdesin bilmiyorum sabah saatlerinde işe giden insanlara simit falan satabilirsin. İnsanlar 5 10 tl acımaz alırlar pohoça ve simit webmaster işini geç aç kalırsın öyle makale falan sakın yatırma
Adamlar makale şirketiyiz diyorlar milleti kafaya alıyorlar 100 kelimesini 50 kuruşa yazdırıyolar millet kopya çalıp çırpıp makale yazıyorlar makale yazanlarda belli tipler makale yazabiliyorsan kendin yazacan yazamazsan hiç bulaşama
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hehehe coin madenciliği saçmalama geçende çalıştığım iş yerinde arkadaş geldi Çorumda güneş panel olan arkadaşı bitcoin işine girecekmiş nasıl yaparı deyince olayı donanımı anlattım adamlar yatırım yaptılar ama enerji bedeve türkiyedeki hatlar ile kaçak elektirik kullanmadan para kazanamazsın yada kendi elektiriğini üretmen lazım