Machine adlı üyeden alıntı

Merhaba,

jasberk İçerik sansürü uygulanmadan önce size bir uyarı maili, sms'i iletildi mi ? Site içeriğinizde hack, exploit gibi kelimeler kullanmayın, bunun için bir filtreme sistemimiz var sitenizin kapanmaması veya içeriğinizin sansürlenmemesi için bu kelimeleri kullanmamaya özen gösterin gibisinden bir uyarı maili,sms'i, telefon çağrısı geldi mi ? bununla ilgili hosting sağlayıcınızın sitesinde ki kullanım koşullarında bununla ilgili bir madde var mı ? yok ise, tarafınıza önceden uyarı gelmemiş ve engelleme yapılmış ise firmanızı en kısa sürede değiştirmenizi tavsiye ederim. Bugün içeriğinizi bu şekilde engelleyen, yarın sitenizi hiçbir gerekçe göstermeden,uyarı vermeden silebilir.

İllegal içerikli yayın yapan, kanunen sahibine hapis cezası dahi verilebilecek sitelere bile önceden uyarı gönderiliyor -ki yasal prosedür böyledir.

Hiçbir uyarı gelmedi zaten otomatik bir araç yapmışlar direkt olarak sayfayı sansürlüyor.Kendileri manuel inceleyerek de yapmıyorlar.

mehmetmasa adlı üyeden alıntı

Üst mesajımda da belirttiğim gibi çok doğru söylüyorsunuz. Bende yıllardır yöncü kullanıyorum günlük yedek alınıyor (kendin geri yükleyebiliyorsun), ödeme yapması kolay, gelişmiş yönetim paneli ve mükemmel denecek derecede müşteri temsilcileri var.
Farklı kullandığım bir firmada yedek yüklenmesi gerekti ve 2 gündür yedek yüklemelerini bekliyorum site çalışmıyor.
@Yöncü firmasının çalışmak istemeyen kullanıcılara birçok kez geri ödeme yaptığını (tanıklarım) şahit oldum.
Piyasada sabırsız arkadaşların karalamalarından dolayı geri planda durmanızı önermiyorum deneyin pişman olmazsınız.
İyi forumlar..

Firma bana bir çözüm üretmek yerine bunun böyle olduğunu ve değiştirilmez olduğunu söyledi bende bu konuyu açtım benim için destek orada bitmişti zaten.