Caner0 adlı üyeden alıntı

Hocam alamazlar. İlk gelen kapar hesabı. Ancak siz yinede blog vs kurun ki içierisinde içeirk olsun. Ve o içerikler kanal7 ile alakalı olmadığı belli olsun. Böylece kanal 7 yi kopyalama amacınızın bulunmadığı kanıtlansın.

blog kurulu zaten hocam. zaten kanal 7 ile ilgili hiç bir paylaşımım ve ilişkili yazım yok.

mdhouss adlı üyeden alıntı

Simdi ben de 31.com.tr alsam kanal 31 in beni dava etmeye ne hakki etse dahi ne önemi var. Çok saçma degil mi?

aynen hocam

teknoburgers adlı üyeden alıntı

Şuan için "domaini ilk alan kapar kampanyası" geçerli. Şirket teklif yapar, ilgili kişi onaylar ise devretme işlemi yapılır. Onaylamaz ise site sahibi o siteyi o şirketin meslek alanı dışında kullanır.

bu gidişle öyle yapacağım e-ticaret üzerine çalışacağım o sınıfta da tecilli bir kayıt var. ama adam işini yapmıyor

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Bir şey olmaz diyen arkadaşlar, çok merak ediyorum acaba bir marka tescil araştırması yaptılar mı?

Yedi ile alakalı 729 kayıt var. Hangisi hangi sınıflara kayıtlıdır, vs baktınız mı?

İtiraz sonrası reddedilir veya edilmez, bunu siz bilemezsiniz.

Burada anlaşılan domain üzerinde benzerlik nedeni ile bir itiraz yapılmış.

Boşa tahmin yürütmek anlamsız kısacası.

teşekkür ederim yorumun için

cihaneken adlı üyeden alıntı

davanın gidilatına bağlı. kanald.com u doğan medya alamadı davayı kaybetti ama sahibinden davayı kazandı ve sahibnden.com ve sahıbinden.com adlarını aldı davada.

bilgiler için teşekkür ederim.

the adlı üyeden alıntı

imkansız gibi birşey hocam adamların isminin markalaşmasını sağlayan 7 değildir zaten domainde kanal'la ilgili yazı bile yok. yeditv.com.tr alsan bile hiç birşey olmaz rahat ol

aynen hocam itiraz'a karşılık vermedim zaten mantıksız olduğu için yetkililerin lehime sonuç çıkaracağına inaniyorum