Güzel dostum merhaba,

Öncelikle yolun hep açık olsun. Wm Aracı'na hoş geldin, umarım daim olursun.

İlk etapta domaini çok beğendimi belirtmek istiyorum. Sonrasında;

- Etiketler: Yazı uzunluğuna göre etiket ayarlamasını kendin yapabilirsin. Bu konuda birçok spekülatif yazı var aslında ama ben her 100 kelime için 1 etiket olacak şekilde ayarlama yapıyorum. Birçok kişi 3-4 tane olmasının uygun olduğunu söylüyor ama seninki gibi uzun içeriklerde 3 etiket yeterli olmayabiliyor.
Tavsiyem: etiketlerin indeks almasını kapatman daha sağlıklı olur. Bunu Robots.txt dosyasına "Disallow /tag/" yazarak ya da SEO eklentinin ayarlarından yaparak gerçekleştirebilirsin.

- Tema: Sitenin basit bir görünümü yok. Tema satın alma aşamasında sitenin hızına, sitenin kod kapasitesine, kullanımını kolaylaştırabilmesine özen göster. Örneğin ilerleyen süreçlerde bisiklet karşılaştırma yapacak isen, temanın derecelendirme ile uyumlu olmasına, eklenti eklendiğinde bozulmamasına önem vermeni tavsiye ederim. Yabancı tema aldığında da Türkçeleştirme konusuna azami özen göstermen gerek tabi. :)

- Fotoğraf: Bu konuyu CDN kullanarak (bence ilk aşamada gerek yok) ya da fotoğrafları subdomaine ekleyerek halledebilirsin. Başka bir siteyi kesinlikle tavsiye etmem. (Wordpress resimleri subdomaine yüklemek diye Google'latırsan güzel anlatımlar var.)

- 2018 Haziran / Yolun Samsun'a düşerse sıcak bir pide yemeye, eski pedalcı, yeni motorcu olarak koyu bir muhabbet etmeye beklerim, beraber kamp da atabiliriz, evimde de misafir edebilirim. :)

Yolun açık olsun, selamlar.