Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Özellikle ticaret ilanı konusuna.
Millet bu foruma ticaret yapmak için giriyor ve forum yönetimi bununda farkında olduğundan ücretli hale getirdi. Şahsen kendi adıma konuşuyorum benim biraz prensip meselesidir ücretli üyelik almamak. Ben bu konuda şunu düşünürüm ben bu forumdaki arkadaşlara yardımcı oluyorsam ve üyeleri forumda tutuyorsam yardımlarımla. Yine aynı şekilde konu açıp en kötüsü yardım bile istediğimde forum canlanıyorsa neden üyelik için ücret ödüyeyim tamam güzel alternatifleri var ama kendi adıma gerek duymuyorum.

WMaracının aktif olduğu dönemleri çok iyi bilirim. Bu yüzden tekrardan o aktifliği koruyalım ve gelişmesi için bizlerinde taşın altına elini koyalım. Gün boyu ana sayfadaki son paylaşılan konular hep aynı şeyler. Giriyorum wmaracıan bakıyorum son paylaşımları aynı şeyler oldumu 1 dakika bile kalmıyorum. *** bakıyorum her 10 saniyede bir adamlar konu açıyor. Bu gidişle bu site sadece mazi olarak kalacak yapmayın etmeyin yönetim biraz daha sıkı paylaşımlar alternatifler yarışmalar düzenleyin.

xxxx sitenin yaptığı yarışmaya bakın Foruma üye ol. 500TL kazanma fırsatını yakala. Son gün 30 Aralık 2017. Kura ile 1 kisi kazanacaktır.

Konular 381
Mesajlar 1,797
Kullanıcılar 769

daha yeni açılan bir site ve bu gidişle çokta çabuk amacına ulaşır