lostyazilim
tr.link

Etiketler, Site Açıklaması, Genel olarak yapıcı eleştiriye ihtiyacım var.

13 Mesajlar 1.847 Okunma
acebozum
tr.link

GezginCin GezginCin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

ghots adlı üyeden alıntı

hocam merhaba dişinden tırnağından arttır güzel bir tema al görüntü önemli değil mesele içeriktir diyenler çoğunlukta olsada (haklılar) kaliteli bir temanın hem görsel hem de teknik özellikler bakımından blogunuza seviye atlatır diye düşünüyorum çoğu temanın kendine has yönetim paneli falan var
ben de çok ünlü bir temanın warezi buldum kurdum ama ya bişey olursa diye başlayamadım bir türlü hala yerimde sayıyorum paralı al, güncelleme falan geldimi kafan rahat olur
yol Açık yola Çık

Tamamen aynı fikirdeyim hocam özellikle bu gezi ve tur gibi şeylerde görsel çekicilik daha bir önem kazanıyor. Ayrıca bir başka gezgini burada görmek güzel ^^ düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.

elektronikssl
webimgo

GezginCin GezginCin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

grsy adlı üyeden alıntı

GezginCin Foruma hoşgeldin Halil bilmem hatırlar mısın mtb grubunda 1 kere geziye gelmiştim Mustafa. Bu konularla uğraşmam gerçekten güzel blog hayatında başarılar :)

Hatırlamaz olur muyum Mustafa, araştırma yaparken 1 haftadır bırçok konuda karşıma çıktın zaten. Senin için de uygun olursa irtibatta kalmak isterim. Bazı konularda bana yardımcı olman beni çok mutlu eder.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

GezginCin adlı üyeden alıntı

cnrsgr
Tema hakkındaki önerilerinizi not ettim.
1-Yazıları twitterda paylaşıyorum. Pinterest üyeliğim var fakat orada hiç paylaşmadım.
2-Search Console a ekli.
3-Google gibi getir ile yazılarımı indexledim.
4-Sitemap.xml search console a ekledim.
5-Seo eklentisinde All in one kullanıyorum. Yoast seo kullanmalı mıyım onu bilmiyorum.
6-H1, H2, H3 başlıklarını kullanıyorum ama özen göstermiyorum. Bundan sonra daha dikkat ederim.
7-Alt yazı yazıyorum fakat nereye ne yazacagımı tam çözemedim Title, Caption , Alt Text, Description olarak 4 alan mevcut ingilizce bilgim de var fakat şablon olarak google görselde hangisi nerede çıkıyor bilmiyorum.
8-Ping bölümünü ilk kez duydum bakıyorum.
9-Akismet yüklü spam yorumlar hala geliyor fakat spam kutusuna düşüyor oradan siliyorum.
10-SSL illa araç çubuğunu yeşil yapan mi gerekli yoksa 25 TL lik bir SSL yeterli mi?
11-Hit aldığım aramaları yazılarım çoğaldıkça takip edicem.
Bloglara bakıp gerekli noları alıp, düzenlemeleri yapıcam.
Elinize sağlık hocam tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

1- Bu konuda özel mesaj gönderiyorum, bir tavsiyem daha olacak. :)
3 - Bunu her yazı sonrasında yaparsan, indeks hızın bir süre sonra yükselir.
5 - İkisinden bir tanesi yeterli olur. Ben hiç All in Seo kullanmadım, hep Yoast kullandım. Olur da birinden diğerine geçmek istersen, bu sancılı bir süreçtir, incelemeleri okuyup kararını ver.
6 - Her sayfada site ismi ya da site geneli ile alakalı bir kelime H1 olarak bulunmalı. Yazı sayfalarında da genellikle yazı başlıkları H2 olarak bulunur tüm temalarda. Yazı içerisinde kullanıma H3 ile başlayıp, en fazla 4 adet H3, 4 Adet H4 kullanmak, genel olarak en sağlıklı kullanım olarak tabir edilir. Hiyerarşiye, yani h3'ten sonra sadece h3 ve h4 kullanmaya da özen göster.
7 - Ben caption alanını kullanıyorum. Temanın özelliğine göre bu kısmın yazı içlerinde görünüp/görünmemesi de değişiyor.
10 - SSL'de ben satın alma taraftarıyım, diğerini hiç kullanmadım. Aralarında bir fark var mı, onu da inan bilmiyorum. :)
11 - Hit almak önemli değil, Google Search Console'ye girip, "Arama Trafiği" bölümünden "Search Analytics" bölümünü günlük-haftalık olarak takip et. Bazı anahtar kelimelerde görünümün olsa da hitin olmaz, bu durumlarda başlığı revize etmeyi düşünüp, hitini artırabilirsin. Bu konuda Zeo Agency'nin mükemmel bir sunumu var: Tıklama Oranı Nasıl Yükseltilir?

Çoğu şeyi bilerek buradan yazıyorum ki, forumda olan ya da Google aramalarından gelen arkadaşlar da aradıkları yanıtlar ile karşılaşabilsinler. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al