Lakin 6-7 senedir sürekli hüsrana uğruyorum, bu zamana kadar 6 tane domain 6 tane hosting hizmeti satın aldım, bunun içerisinde tema ücretleri mi dersiniz, basit backlink paketleri mi dersiniz neredeyse öğrencilikte hayatımda yemedim içmedim paraları bunlara yatırdım, elde var sıfır diyebilirim. :rolleyes: :D

Şu an üniversitede eğitim gördüğüm alanla ilgili olarak bir proje yürütüyorum profilimde imza kısmında site linki var inceleyebilirsiniz, siteyi açalı 4-5 ay oldu lisanslı newspaper teması satın aldım, yeterli sayıda içerik girdiğimi düşünüyorum, ufak tefek forum tanıtımları yaptım, sözlüklerde tanıtım yaptım, yoast seo eklentisi ayarlarını gerçekleştirdim, google search consele kayıt oldum, site haritalarını gönderdim vs. fakat tüm bunlara rağmen yükseliş göremiyorum.

Adsense üyeliği onaylandı, günlük 0,01-0.30 kuruş gibi paralar kazanıyorum, pardon paralar dedim ama :( 200 tl limitine artık 3-4 seneye ulaşırım :D

Sorun şu ki benim eksik bulduğum kafama takılan kriter seo çalışması olmaması gibi geliyor ? Nitekim bu konuda uzman arkadaşlar daha aydınlatıcı bir şekilde yazabilir.

Alexa sıralamalarım bile bu son projemde aylardır düşmek bilmedi sanki sürekli sabit gibi duruyor..

Yanlış anlaşılmasını istemiyorum, forumda biraz önce sitemde yükselemiyorum sıralamalar bazında tarzında bir arkadaşımız başlık açmıştı daha sonra Kadir Habeş hocamız ücretsiz olarak sitesine seo uygulama sözü verdi.. Referans olabilecek yada hayrına benim içinde böyle bir girişimde bulunucak seo uzmanı arkadaşlar destek olabilir mi ? En azından fikir vermelerini isterim, belki de ihtiyacım olan seo uygulanması değil farklı birşey de olabilir ?

Teşekkürler..