-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lakin 6-7 senedir sürekli hüsrana uğruyorum, bu zamana kadar 6 tane domain 6 tane hosting hizmeti satın aldım, bunun içerisinde tema ücretleri mi dersiniz, basit backlink paketleri mi dersiniz neredeyse öğrencilikte hayatımda yemedim içmedim paraları bunlara yatırdım, elde var sıfır diyebilirim. :rolleyes: :D
Şu an üniversitede eğitim gördüğüm alanla ilgili olarak bir proje yürütüyorum profilimde imza kısmında site linki var inceleyebilirsiniz, siteyi açalı 4-5 ay oldu lisanslı newspaper teması satın aldım, yeterli sayıda içerik girdiğimi düşünüyorum, ufak tefek forum tanıtımları yaptım, sözlüklerde tanıtım yaptım, yoast seo eklentisi ayarlarını gerçekleştirdim, google search consele kayıt oldum, site haritalarını gönderdim vs. fakat tüm bunlara rağmen yükseliş göremiyorum.
Adsense üyeliği onaylandı, günlük 0,01-0.30 kuruş gibi paralar kazanıyorum, pardon paralar dedim ama :( 200 tl limitine artık 3-4 seneye ulaşırım :D
Sorun şu ki benim eksik bulduğum kafama takılan kriter seo çalışması olmaması gibi geliyor ? Nitekim bu konuda uzman arkadaşlar daha aydınlatıcı bir şekilde yazabilir.
Alexa sıralamalarım bile bu son projemde aylardır düşmek bilmedi sanki sürekli sabit gibi duruyor..
Yanlış anlaşılmasını istemiyorum, forumda biraz önce sitemde yükselemiyorum sıralamalar bazında tarzında bir arkadaşımız başlık açmıştı daha sonra Kadir Habeş hocamız ücretsiz olarak sitesine seo uygulama sözü verdi.. Referans olabilecek yada hayrına benim içinde böyle bir girişimde bulunucak seo uzmanı arkadaşlar destek olabilir mi ? En azından fikir vermelerini isterim, belki de ihtiyacım olan seo uygulanması değil farklı birşey de olabilir ?
Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hocam sabırlı ol, o işi sırf maddiyat için yapma sen kaliteli içeriğine devam et belki 6 ay belki 1 yıl içinde (sektöre göre değişkenlik gösterir) ilerlemesini görürsünüz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hangi kelimeye odaklanıp ne hakkında yazacağınızı bilseniz günde +1k hit artışı bile sağlayabilirsiniz. Kafanıza göre yazarak bu iş olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hocam dikkat ettim de başlıklarınız o kadar uzun ki.. gerçekten kullanıcının arayacağına yakın başlıklar seçmemişsiniz.
Mesela bu başlık "Hemşirelikte Sağlık Bakım Hizmeti Tipleri Nelerdir ?" yazıldığında direk Google Hemşirelikte Sağlık Bakım Hizmeti Türleri Nelerdir ? diye düzeltme uygulama istese de hadi yine ilk sırada çıkıyor. Ama genelde bir kullanıcı bu soru ile arama yapmaz.
Onun yerine Hemşirelik sağlık bakım hizmeti türleri gibisinden tiplerde başlıklarda aramalar gerçekleştirir. Bakın "Hemşirelik sağlık bakım hizmeti türleri" ile yazsaydınız belki de ilk sırada olabilirdiniz.
Bu konuda başlıklarda biraz daha kullanıcı aramasına odaklı davranmanızı tavsiye ederim.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hayır. Google keywords plannerı kullanmayı öğrenin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İstikrar kesinlikle önemlidir. Bu yönde kendinizi disipline ediniz.
fmoyuncusu.com