Sistemimiz otomatik Instagram pilotudur. Web tabanlı bir yazılım ile hizmet vermekteyiz. Tamamen lisanslı olmakla birlikte, hesabınızı ekledikten sonra bilgisayarınızı/telefonunuzu kapatabilirsiniz. Herhangi bir sekmenin açık olmasına gerek yoktur.

Otomatik etkinlik: Beğenme, yorum yapma, takip etme, takibi bırakma, geri takip atma, repost aracı, post silme aracı.

  • Repost Aracı: Belirlediğiniz herhangi bir hedefteki postları repost ederek anasayfada paylaşılır.

  • Post Silme Aracı: Repost ettiğiniz postları bir süre sonra silebilirsiniz. Veya hesabınızda daha önce paylaştığınız postları silebilirsiniz.


Hedefler: Sistemin en iyi özelliklerindendir. Hashtag, kullanıcı adı, lokasyon (şuan aktif değildir) üzerinden otomatik etkinlik gerçekleştirmenizi sağlar. Örneğin bir kullanıcı adı girdiğinizde onun postlarına yorum yapmak ve beğeni yapmakla kalmaz, onun takip ettiği ve takipçilerine de yorum, beğeni atar.
Gelişmiş Filtreleme: Aktivite gerçekleştirmesini istemediğiniz kelimeler, kullanıcı adları ve hashtaglar için filtreleme ile kara liste oluşturabilirsiniz. Pazarlama alanında oldukça kullanışlı bir sistemdir.
Otomatik Mesaj: Bu özellik ile takipçilerinize, takip ettiklerinize otomatik DM atabilirsiniz. Gelişmiş spam engelleme sistemi ile oldukça kapsamlı bir süreleme yapabilirsiniz.


1 aylık - 60 TL
2 aylık - 120 tl
* Her pakete maksimum 1 hesap eklenebilir. // Bir hesap silinip diğeri eklenebilir.


Skype: live:instatoday