j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kesinlikle dinliyor aynı olay başıma geldi ben hep gizli taramadan girerim çerez kaydetmeşin diye hiç bir şekilde ev satın alma hakkında araştırma yapmadım yanımda arkadaşım vardı babam gil ev alacak ev bakıyorlar falan diyordu sonra sitede dolaşırken bir de ne göreyim ali ağaoğlunun ev reklamları çıkıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wayyy be yerin kulağı var sözü Google'nin kulağı var oldu.....
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde başıma geldi iş yerinde bunu konuşmuştuk bu olay 2 kişinin de başına gelmiş. Arkadaş bana bir kitap hakkında öneri veriyordu. Bir süre konuştuk. Bir kaç saat sonra tüm reklam alanlarında D&R reklamı hatta bazı yerlerde konuştuğumuz kitap yer alıyordu. Bunun dışında uçak bileti reklamı da geldi. Akrabalardan biri rahatsızlanmış acilen memlekete gitmek gerekiyordu. İnternette gezinmeye başladığımda yan tarafta Pegasus reklamı belirdi. Şöyle birşey var daha önce girdiysen veya araştırdıysan bu reklamların çıkması normal ama daha önce bakmadıysan böyle reklamların çıkması bana garip ve şüpheci hissettiriyor.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Dinlenmemenizi gerektirecek durum ney ? Neyi saklamaya çalışıyorsunuz? Anonim kalmaktaki amacınız ney? Tehlike düzeyiniz ney ?
Transparan proxy ile BTK tarafından dinlenilmek mi ? Google tarafından sadece aktivitenizin dinlenmesi mi ?
Baskı düzeyi oluşturacak şekilde tehdit ediyor mu ?
Gibi sorulara cevap bulmak lazım önce :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
emre1080p
iloveturkiye.blogspot.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşımla konuşuyoruz kanepede televizyon izliyoruz felan dedim ki youtube'da video işine girmek istiyorum seslendirme yapacağım, mikrofon mu alsam. Mikrofon konuşuyoruz. Laptop'ı açtım takılıyorum baktım sağ tarafta hepsiburada mikrofon reklamları trust bm800 vs. acayip şaşırdım.
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kanka koş koş googlenin çok büyük bir açığını buldum hackleyecem diye bağır adamlar korksun biraz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ayarlardan kapatın sizde:) dinleyemesin.. Uygulama izinlerinden halledebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
// Acta est fabula