-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir fikir geldi ve uygulamaya koydum.
Ne yapacağımı anlatmadan nereden fikir edindiğimi yazayım;
Twitter'da takip ettiğim bir hesap hem normal olarak gönderi hem de bir web sitesinden (o*p**.com) yayınları paylaşıyordu. Bayağı da bir takipçisi vardı yanılmıyorsam.
Bende boş durur muyum, hemen denemeye başladım. Bir hesap açtım ve hesaba gerçekmiş gibi bir görünüm verdim. Hesabın adını falan doğru dürüst yaptım. Ve sonra 400'den fazla hesabı takibe aldım. 9-10 tweet falan attım. Şuan 80'den fazla takipçi var.
1000 takipçiyi geçince artık hesabı dlvr.it'e bağlamayı ve bu sayede sitedeki yazıları otomatik paylaşmayı düşünüyorum.
Amacım bir kullanıcı kitlesi oluşturup bu kitleye tıklatmak.
Yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
free
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kolay gelsin hocam başarılar dilerim. Bu yaptığınızın yanında birkaç hesap açıp otomatik olarak hastaglere tweet atabilir ve bağlantı tıklaması alabilirsiniz. Burada ilgi çekici içerikler paylaşmak kanımca önemli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DG34
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker - Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sansürlediğiniz sitenin tam adresini verebilir misiniz pmden merak ettim.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ofpof sitesi. Onedio tarzında bir site. Onedio'da ilk çıktığında bot ve popüler sosyal medya hesapları ile popüler hale gelmeye çalışıyordu ve nitekim başardı. Ofpof'un onedio'dan tek farkı kazanç sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam. İlk çıktığında bakmıştım dahada girmedim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Bu uygulama birçok platform tarafından yapılan bir uygulama. Bir ara One... ve Liste... sitelerinin fake profillerinin listesini çıkartıyordum, her iki platformun da içeriklerini paylaşan 60'dan fazla profil çıkmıştı ortaya, sonra sıkılıp bıraktım. :)
Şu an bende de 20'den fazla +5k takipçili twitter organik profili var. Her birinden sadece belirli platformların içeriklerini paylaşıyorum. Yayınlanan içeriklere göre günlük 1k'yı gören hit geliyor. Tabi her birinin telefon numarasını doğrulama, spam işlemlerini halletme gibi aşamalar da oldukça yoruyor.